Först till kvarn   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

KnitPro

Bamboo Strumpstickor

Spara Från 105 kr Från 105 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Strumpstickor av finaste japanska bambu, som är ett nöje att sticka med. Spetsarna blir gradvist spetsigare vilket gör stickor ideella till alla typer garn och alla projekt.

Bambu är känd för att vara ett både slitstarkt och lätt material. Den lätta vikten gör stickorna komfortabla att använda och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från bambu är din garanti för en slitstarkt och hållbart produkt.

Stickorna är ett riktigt bra val för nybörjare, då stickor i bambu är lätta att hålla i och ger god kontroll.

Jenny

Jag gillar verkligen att sticka med bambu stickor. Trästickor är det enda jag använder nu mera. Bra att dessa finns ner till mycket tunna stickor. Andra trästickor brukar bara finnas ner till 3 mm. Sköna och använda, lite flexibilitet i dem så även tunna stickor är sköna att sticka med.


Patricia

Bambustickorna är det bästa som finns. Använder enbart stickor i bambu numera. Upplever att jag får mindre ont i händerna när jag stickar. De är jätte smidiga att jobba med. Rekommenderar varmt.


Marie

Bästa stickorna som finns tycker jag.
Man blir inte trött i handlederna eller nacken även om man stickar en heldag. Har man använt dessa vill man aldrig ha andra stickor igen.
De är superbra.


I. Jonsson

Gjorde en fin 60-årspresent med dessa sköna stickor, härligt garn, mönster och andra tillbehör. Lade allt på en vacker bricka och slog in med cellofan. Uppskattad present blev det!


Annelie

Fattar inte att jag missat att strumpstickor finns i bambu. Nu när jag köpte dessa så kan det bli lite roligare att sticka sockar och väntar. Inga maskor som glider av med dessa


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn