FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

KnitPro

Bamboo Rundsticka

Spara Från 129 kr Från 129 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Rundstickor av finaste japanska bambu, som är ett nöje att sticka med.

Kabelövergångarna är designade så att blir en slät övergång mellan sticka och kabel, så maskorna glider obesvärade. Kabelövergångarna är belagt med 24 karat guld för ett läckert exklusivt utseende. Dessutom är kablarna flexibla och hållbara, så de lätt kan rullas ihop utan att det uppstår risk för ”knäck”.

Bambu är känd för att vara ett både slitstarkt och lätt material. Den lätta vikten gör stickorna komfortabla att använda och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Stickorna är ett riktigt bra val för nybörjare då stickor i bambu är lätta att hålla i och ger god kontroll.

Anne Anemone Wagenius

Dessa Rundstickor är väldigt sköna att sticka med. De är blanka så att arbetet flyter på men ändå inte glider av lätt som på metsllstickor. Jag gillar också skarpt att skarven mellan sticka och vajer/kabel är så slät, inget som maskorna hakar i.


Patricia

Jätte bra, har bytt ut alla mina stickor till dessa i bambu. Sköna att jobba med, jag får inte ont i fingrarna och händerna som jag får av andra material i stickorna. Rekommenderar varmt.


Karin Röjås

Behaglig att hålla i, helt slätt mellan kabel o sticka så arbetet glider utan att haka upp sig, stickan kärvar lite mot garnet så att maskorna inte glider av.


Vega

Sköna och bekväma stickor att sticka med. Garnet glider bra, utan att glida av. Har nu beställt samma sort i andra storlekar. Gillar trästickor skarpt.


Harrieth Åström

Väldigt behagliga stickor att sticka med. Garnet följer mjukt över stickorna. De är lätta att sticka med. Blir fint resultat. Rekomenderar dem varmt.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn