Hobbii

Garnväska

Praktisk, lätt och rymlig garnväska till förvaring av ditt garn, tillbehör, mönster, stickor och/eller virknålar. Väskan rymmer upp till 25 garnnystan à 50 gram - beroende på om det är bomull, ull eller akryl. I toppen av väskan finns det 2 hål, där du kan trä igenom ditt garn och väskan kan därför också användas som garnhållare.

Det medföljer ett litet etui samt en axelrem som enkelt kan monteras på väskan, vilket gör den lätt att transportera. 
Väskan är enkel att använda och på sidan är det:
1 fack med blixtlås
2 öppna fack med små utvändiga fickor
10 fickor till strickor
8 fack till virknålar i olika storlekar
Allt i allt en väska som är perfekt för dig som älskar att ha dina stick- eller virk grejer med på vägen.

Höjd: 32 cm
Diameter: 27 cm
Material: 55% hampa & 45% bomull med ett plastskikt på baksidan

Axelremmen kan bli upp till 110 cm lång.

Sara

Mycket smidig att ta med till handarbetscaféerna och smidig förvaring för allt som du behöver för att sticka/virka något fint. Det är många fack till allt, både utvändigt och några invändigt. Den lilla pennfacksliknande väskan som följer med är perfekt för alla garnnålar, saxar, digital varvräknare, flätstickor, maskmarkörer och allt annat smått och gott som man kan tänkas behöva.

Det enda negativa med den (men som inte är en särskild stor sak) är att jag gärna hade viljat kunna ha två remmar för att sätta på sig den som en ryggsäck och att man istället sätter remmen på baksidan istället för på sidan. Det är däremot inget som stör mig så pass att väskan inte ska få sina fem stjärnor.


Klart värd ✨✨✨✨✨!


Vanjelica

Toppen! Kan vara mitt bästa köp sedan jag började virka! Allt är med på ett och samma ställe, allt från stoppning till nålar och mönster! Det enda jag behöver komplettera med är det garn man behöver för stunden! Rymlig och fin design!
Är ni som jag, små högar överallt med diverse tillbehör och aldrig hittar det ni behöver för srunden så tveka inte! Detta är vad du behöver! 🥰 Kanon-nöjdd! 👍👍👍👍👍


Susanne

Toppennöjd, har allt som hör handarbete i den. Rymlig. Jag behöver bara ta med mig väskan och fara iväg på kyrkans handarbetskafé som jag går på en gång i månaden. Fick pengar av min mor i julklapp och då beställde jag den. Rekommenderar verkligen denna väska!


Mimmi

Bästa väskan! Gillar hålen i locket så nystanet inte behöver vara framme, allt är samlat så det är smidigt att sätta igång med sitt projekt och lika smidigt att plocka undan. Perfekt när man ska till stugan eller ta en tur med husvagnen/husbilen.


Gunnel Mårtensson

En mycket praktisk och bra väska som jag ska använda i samband med mina alster jag stickar att förvara de prylar som behövs till detta och mycket annat. Min tanke är att när ni får hem den mindre väskan ska jag köpa den till mina virkade alster.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn