⏰ SLUTAR IKVÄLL ⏰   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Go Handmade

Glitter Deluxe 30g

Spara 16 kr 79 kr 95 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Go Handmade
 • Innehåll:
  100% polyester
 • Vikt:
  30 g
 • Löplängd:
  1800-2100 m
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Torkas plant / Får inte strykas / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiiglitterdeluxe

Berika ditt projekt med lite bling och glitter!

Med Go Handmade's fantastiska glittertråd, kan det inte bli tråkigt! Denna fantastiska Glitter "Deluxe" tråd kommer i en mängd vackra glitterfärger som kan peppa upp varje tröja till en fest i sig själv. Använd den som följetråd till ett annat garn – kanske gillar du ton-i-ton bäst, eller så är du glad för kontraster. Denna tunna glittertråd har inga begränsningar!

Här får du lite mindre cones med 30 g glittertråd på varje, och trådens löplängd är ca 1800-2100 m. Önskar du cones med ännu fler kilometer glittertråd, följ då de två länkarna som finns över texten.

Vi rekommenderar att du använder en garnhållare för att hålla reda på ditt nystan. På det sättet blir det inget trassel

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 22.HCN.95901). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (14)

Sandra

Fantastiskt vacker glittertråd. Har än så länge bara provat vit och Pure gold. Otroligt fina! Den vita är mer genomskinlig men det gör den bara ännu finare. Kommer köpa många fler färger av denna glittertråd. Hade jag kunnat ge mer än 5 stjärnor hade jag gjort det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ni får 10 stjärnor av mig!


Josefin

Fick en spole i julkalendern 2021 och älskade det. Uppskattar att tråden är så tunn, det ger ett fint, subtilt skimmer som funkar bra ihop med vardagsplagg.


Jenny

Första intrycket: Superstora spolar! Det går knappt att tänka sig hur mycket 1,8-2,1 km (!) tråd är men det är mycket. Tråden är även väldigt tunt vilket gör att arbetet inte känns för rispigt när det använts, även om jag inte skulle rekommendera att ha den direkt mot hud utan någonting under. Det enda jag tycker är tråkigt är att det är så tunt att det oftast försvinner bakom det andra garnet. Det ger visserligen ett snyggt glitter som glimrar till ibland, men ibland kan det gå ganska långt i arbetet innan det syns och bli ganska ojämn i var det syns och var det inte syns. Försökte lägga till en till tråd men tyckte tyvärr inte det hjälpte alls.
Men helt fantastiskt för pengarna och kommer att använda upp hela och köpa många fler!


Mimmi

Likt föregående kommentarer, det kan försvinna lite under arbetets gång men är lätt att jobba med, jag har virkat in guldtråd i små amigurumi projekt och är så nöjd med resultatet. Va rädd att tråden lätt skulle gå av iom att den är så tunn men icke och lystern är fantastisk. Kommer nog komplettera med fler färger framöver då det ger lite extra lyx till det man gör.


Orion

Håller helt med föregående kommentar!
Superfint, och mycket mer än vad man först tror. Tyvärr försvinner det lite om man inte stickar med ett tunnare garn. Önskar det fanns olika "bredder" av dessa. Annars perfekt!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn