FRI FRAKT!     ⏳ Rean slutar kl. 22.59 ⏳     Spara upp till 62%

Prym

Ergonomiska Rundstickor

Spara Från 129 kr Från 129 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Prym Ergonomiska rundstickor är lätta och flexibla kvalitetsstickor som är otroligt behagliga att hålla i. Rundstickorna är ergonomiskt utformade så de ligger bra i handen och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och handleder.

Pryms Ergonomiska stickor vann i 2016 Red Dot Design Award, en årlig produkt- och designtävling, vilket måste sägas vara en kvalitetsstämpel av finaste klass.

Kabeln är av tunt stål som gör kablarna flexibla och motståndskraftiga, så de lätt kan vikas ihop utan risk för att det uppstår knäck. Rundstickorna upp till och med storlek 4 mm har en mörklila beläggning på utsidan av stålkabeln.

Rundstickorna finns i två längder: 60 och 80 cm, och finns i storlekar från 3 till 12 mm.

Vänligen observera på att stickor upp till storlek 4 mm är runda och stickor från 4,5 mm och upp är fyrkantiga.

Tillverkad av syntetiskt material i hög kvalitet. 

Sabine

Jag har använt dessa i flera år nu. De är underbara, ligger mjukt i händerna, tippen plockar upp maskorna på ett smidigt sätt. Kabeln består av en metallvajer, täckt med plast och är extremt stark och hållbat, men följsam. Har man ont i händerna är dess stickor perfekta. De tunnare (3,0, 3,5) böjer sig med tiden, men rätar även ut sig igen. Ingen har gått sönder trots frekvent användning.


Rikke

För en med värk i händerna är dessa kanon att sticka med. Köpte en 3 mm rundsticka 60 cm lång och det är mitt bästa köp inom stickor. Jag stickar i ett tunt garn som gärna delade sig med min gamla rundsticka och det har knappt varit något problem. Finner att arbetet flyter lätt runt. Blir absolut till att fylla på med fler efter hand. Mycket behaglig och rekommenderas varmt!


Lena-Maria Linder

Jättebra, blivit min favorit! Kulan i spetsen gör att det går fortare för varje maska och kabeln är MJUK och SMIDIG, allra allra bästa stickan för magic loop!!! Synd att det inte finns storlek 3 mm och 3,5 på 80 cm eller 100 cm för det vill jag ha när jag stickar två vantar, ärmar, sockor på en gång!


Annie

Helt klart en ny favorit att sticka med. Den rundande spetsen gör det lätt att få upp maskorna och skaver inte mot pekfingret då de är så mjuka. Sköna att hålla i och maskorna hänger inte upp sig vid kabeländen. Kan varmt rekommendera till andra!


Amanda

Väldigt bekväma rundstickor! Tycker de fungerat väldigt bra! Tycker det var lite dåligt glid på akrylgarn eftersom de är i plast men i övrigt fungerar de fint :) gillar verkligen formatet med rundad spets då det gav en bra kontroll över maskorna!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn