Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Hobbii

Carnival

Light 100% Polyakryl

Spara 100 kr 100 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Garnutförsäljning
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Akryl
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  240 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  4 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 22 m x 29 v
 • Rekommenderad virknål:
  5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 17 m x 22 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 30ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiicarnival

Carnival lika färgstrålande som namnet antyder, garnet är som ett rent festfyrverkeri.

Garnet är skapat med omsorg och de klara färgerna skiftar långsamt och blandas på det vackraste vis i ditt handarbete. De starka färgerna skiftar för övrigt av sig själv, så du får snygga ränder, utan att behöva lägga tid på att fästa en massa garntrådar.

Med Carnival får du ett supermjukt garn, som räcker långt och dessutom är lätt att hantera då det kan tvättas i maskin. Det är otroligt mjukt, blankt och totalt klifritt då det inte innehåller ull. 

Låt dig inspireras av de strålande färgerna när du stickar eller virkar med Carnival, och använd det till allt från klädesplagg till inredning. Färgpaletten kan man bara bli glad av. 

Carnival är ett 1-trådigt garn, d.v.s. det har inte spunnits ihop med flera trådar. Den rustika strukturen påminner om handspunnet garn med en naturlig variation i tjockleken. Med 1-trådigt garn får vi en underbar mjukhet och helt otroliga färger. Det gör även att garnet kan kännas löst och inte lika starkt som andra garner. Det försvinner dock helt när det stickas upp, hållbarheten blir i nivå med tvinnat garn.

Låt festen börja!


Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (8)

Khim

Härligt garn att virka med. Mjukt skönt och har här mjuka övergångar mellan de olika färgskiftningarna.. Det är lätt att arbeta med detta garn, dock så får man se till att hela garnet kommer med i kroken så, så slipper man problem om man behöver repa upp.
Definitivt ett garn jag kommer att ha i åtanke på framtida projekt. Nu håller jag på att virka torgvantar för sommarbruk i detta garn..


Susanne

Älskar färgerna och ser fler och fler som jag villhöver. :) Lätt att både virka och sticka med, trots att det är lite fluffigt och det delar sig inte. Garnet är både lätt och mjukt och blir underbart färggranna mössor och schalar.
Det enda jag personligen skulle önska är att det skulle vara lite längre/färre färgskiften, då större arbeten blir väldigt randiga.


Agnes

Underbart att virka med. då garnet glider lätt på virknålen utan att den splittras. Det finns i många fina färger. Mina 2 favoriter hittills är färg 05, som jag beställde först och nu fastnade jag för färg 01 denna gång. Det blir säkert fler beställningar av detta garn.


Marie Wallin

Jag har virkat en stor filt med det här garnet och jag älskar verkligen färgerna, fylligheten och att det är lättarbetat det här garnet har verkligen har en härlig känsla.
Fick en väldigt lyxig filt!
Jag kommer beställa mer av det här garnet!


Pantea

Jag gillar denna garn, super fina färger som skiftar väldigt snyggt och man kan använda det för nästan allt. Jag har både virkat och stickat med denna garn och resultaten blev riktigt bra. Fantastiskt :)


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn