FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

addi

Lace Rundstickor

Gratis frakt
Spara Från 85 kr Från 85 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

addi Lace rundstickor med extra långa tunna spetsar (men inte för spetsiga!) passar till fina garner och fina sticktekniker. Den långa spetsen och den släta ytan gör det enklare att fånga maskorna även i det finaste garn. Därför är det ett perfekt val, om du tycker om att sticka snabbt och komfortabelt. Och därmed, givetvis, också uppnå snygga resultat! Denna Rundsticka är perfekt till finare stickning.

addi Lace Rundsticka har en stark, flexibel röd wire, och perfekta övergångar mellan sticka och wire, som gör att garnet glider som en dröm.

addi har sitt huvudkontor i Tyskland och deras produkter är också producerade i Tyskland. Med addis redskap är du garanterad kvalité och lång hållbarhet! Stickorna är nickelfria och kan utan problem användas av allergiker.

Material Nickelfri mässing belagd med vit brons
Längd: 40 cm - 60 cm - 80 cm
Storlek: 2,0 - 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 6,5 - 7,0 - 8,0 mm

Mycket praktiskt så har addi valt att trycka både längd och storlek direkt på kabeln.


Linnea

Min absoluta favorit när det gäller rundstickning! Stickan är precis lagom lång och wiren snurrar sig inte så mycket som andra rundstickor jag testat. Jag hade hört mycket gott om Addi Lace innan jag beställde hem en sticka. Nu har jag faktiskt köpt x antal stycken och ännu fler finns på min önskelista!


Fia

Dessa rundstickor är supersköna att sticka med. Har alltid förut tyckt att rundstickor är besvärliga, men de här (köpte 2½ mm 40 cm och 60 cm) ändrade min inställning. Nu ska jag sticka en massa tröjor. :-)


Emma

Värd varenda krona. Garnet glider fint och wiren är skönt flexibel och snurrar sig inte så som det gjort på andra rundstickor jag provat.


Margaretha

Bra rundstickor då jag gillar spetsig udd,garnet glider bra och man får ett bra flow i arbetet.


Mejra

Mina favoriter när jag ska sticka magic loop och sjalar.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn