Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Hobbii

Lyckopåse Akryl - 500 g

Spara 169 kr 169 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

Här får du en spännande lyckopåse som innehåller 500 gram blandat akrylgarn. Färger, märke och storleken på nystan är fullständigt slumpmässigt blandade, vilket betyder att du ka få både många olika nystan, där inga nystan är likadana, men du kan också få en hel påse med exakt likadana nystan. Det ända du är säker på är att du får hem 500 gram härligt akrylgarn.

Vågar du ta chansen och se vad som kommer i din lyckopåse?

Lycka till med din lyckopåse!

OBS: Vänligen var uppmärksam på att det kan vara både rena akrylgarner och blandgarner inkluderade i påsen.

Marie Lindholm

Beställde en lyckopåseacryl och väntade med spänning på vilka härliga garner som skulle gömmas i den. Jag hade ett syfte med mitt köp- att virka små figurer. Min lyckopåse bjöd på en blandning av garner som jag inte skulle valt själv, men resultaten blev över förväntan. Riktigt nöjd med mitt val att våga mig på en lyckopåse!


Eva

Köpte två påsar och fick en rolig blandning av olika garner. Kommer definitivt att komma till användning. Några nystan var av samma märke, men olika färger - kommer att bli en fin barntröja. Ett perfekt köp för den som, liksom jag, stickar mycket bebis- och barnkläder till behövande.


Ellinor Bager

Vilken härlig överraskning med mjuka garner och färger jag aldrig skulle våga kombinera själv. Men nu är jag inspirerad att gå utanför mina vanliga ramar och sticka ett par mjuka höstsjalar. SÅ roligt med den här påsen. Så snart den kommer tillbaka så beställer jag en till <3


Johanna

Beställde en lyckopåseacryl och väntade med spänning på vilka härliga garner som skulle gömmas i den. Min lyckopåse bjöd på en blandning av garner som jag inte skulle valt själv, men resultaten blev över förväntan. Riktigt nöjd med mitt val att våga mig på en lyckopåse!


Madeleine

Wow vilken rolig och allsidig påse med massa fina garn!
Har redan använt 4 nystan till diverse höstprojekt, väntar nu på en till påse.
Dessa är fantastiska när fantasin tryter eftersom man troligen får färger man sällan jobbar med och då tvingas komma på något nytt. 🤩


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn