Först till kvarn   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 67%

KnitPro

Waves Virknål

2 - 12 mm

Spara Från 41 kr Från 41 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Kategori:
  Födelsedagsrea
 • Tillverkare::
  KnitPro
 • Material:
  Aluminium / ABS
 • Längd:
  2-6mm = 13,3cm / 6,5-9mm = 14cm / 10-12mm = 16cm

Virknålar i aluminium med hållbara grepp som ligger bra i handen.

Virknålarna fås i storlekar från 2-12 mm, så det finns att välja på. Varje storlek har en bestämt färg som ger virknålarna ett roligt och annorlunda twist. De färgrika grepp hjälper dessutom med till att öka komforten när man använder virknålen.

KnitPro har valt att producera virknålarna i högkvalitetsaluminium, då aluminium är ett starkt material, som säkerställer en slitstark virknål.

 

Maria

Bästa virknålen enligt mig. Virkar alltid med dessa målar. Hade vanliga innan, när jag virkat klart med dem hade jag märket kvar på tummen i timmar. Dessa ligger mycket bra i handen och lämnar inga spår. Helt klart prisvärda och super bra. Jag har fler än en av vissa storlekar. Blir lätt panik om jag inte hittar nålen när jag behöver den annars


Helene

Jag hade en vanlig virknål innan jag köpte mig en sådan här och den fick jag ont i handleden utav men efter att ha lärt känna den nya knitpro virknålen så har jag inte ont längre. Men en sak är säker man behöver köra in de för att få till ett riktigt bra resultat, kommer köpa på mig fler senare.


Therese

Har precis börjat använda den, första gången idag. Men första intrycket är att det är en mycket behaglig nål, där garnet glider lätt och kroken fångar upp garnet lätt också.
Lite synd bara att handtaget inte är lite mjukare, annars bara plus


Susanna Johansson

Älskar denna virknål. Slipper att få ont i handen när jag virkar. Har flera storlekar av Knit Pro Waves. Virknålarna är även snygga med sina olika färger på handgreppet. Lätt att skilja på de olika storlekarna.


Tanja

En väldigt behaglig virknål med en passande längd. Garnet glider lätt och virknålen är lätt i tyngd som gör att man inte blir trött i handen. Definitivt en av de skönaste virknålarna jag har använt.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn