FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

Hobbii

Stickmått

2-10 mm

Gratis frakt
Spara 19 kr 19 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

Detta stickmått är ett effektivt redskap till dig, som ska mäta storleken på dina stickor. Den kan mäta stickor från  2 -10 mm.
Stickmåttet är rektangulärt och har längs den ena sidan en linjal på 14 cm, som kan användas när du ska mäta maskor eller varv.

Sanna

Lätt och smidig att ha med sig! Enda negativa är att man har fått inse att de stickor som säljs här inte riktigt håller de mått som dom säljs som. Alla har varit 0,25mm större än de angivna måttet🥲
Men detta mått är jättebra och jag använder den ofta på de stickor som inte har mått skrivna på sig eller som har nötts bort!


Linda Strandberg

Fantastiskt bra produkt. Många av mina stumpstickor är inte märkta med storlek, och då man har .0, .25, .50 och .075 av en del storkekar är det bra att kulla få rätt storlek på stickorna, och även att alla är samma storlek ( japp, blandar ihop den emellanåt då man har mer än 1 project på gång)


Emma

Väldigt praktisk produkt för att kunna hålla koll på måtten på stickor utan märkning eller där den slitits bort. Gjord i stadig plast. Extra trevligt med linjal på sidan för att mäta maskfasthet.


Emmie

Toppen när storleken skavs bort från stickorna som det lätt blir. Även testat med stickor där numreringen var kvar och stoleken stämde bra. Även bra för att mäta masktätheten.


Anette Storm

Jag tycker att det var jättebra med ett sådant här stickmått, för jag har så många stickor, som jag inte vet vad det är för storlek på. så det här var ett bra köpTack


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn