Våra bästa priser!   I ❤️ YARN REA   Spara upp till 57%

KnitPro

Basix rundstickor

Spara Från 55 kr Från 55 kr

Leverans 2-3 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Rundstickor i bokträ från KnitPros Basix-serie. Stickorna framhäver träets naturliga egenskaper och styrka och har en vacker ljus färg. Kabelövergångarna är mjuka, så att maskorna glider lätt över stickorna utan att fastna i övergången mellan stickorna och kabeln. Dessutom är kablarna flexibla och elastiska, så att de enkelt kan vikas utan risk för att knäckas.

De runda stickorna finns i olika längder och storlekar, så det finns stickor för alla projekt.

Det sköna naturmaterialet gör stickorna bekväma att använda och gör att du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Material: Bokträ

Marlene

Glatt överraskad över hur sköna dessa stickor är. Garnet glider fint och de är lagom spetsiga. Kabeln är också lagom mjuk och det hela ger en behaglig stickupplevelse. Och till ett riktigt kanonpris!


Malin

Bra stickor att hålla i, garnet sitter bra på stickorna. Detta är första gången som jag använder stickor av trä och kommer att byta ut mina gamla stickor. En bra och prisvärd produkt.


Josefine

Mina första rundstickor och jag är supernöjd! Bra grepp, inget jobbigt ljud från metallstickor och maskorna glider lätt. Kommer absolut införskaffa fler stickor i trä


Jenny

Köpte flera olika storlekar av dessa. Maskorna glider lätt över träet och känslan att sticka med trä istället för plast är härlig! Rekommenderar de starkt!


Agneta Sigfridsson

Detta är en väldigt prisvärd rundsticka i bambo väldigt lätt att sticka med och maskorna glider lätt även vid övergången, kommer att handla fler storlekar


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn