Först till kvarn   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 67%

KnitPro

Basix Birch rundstickor

Spara Från 55 kr Från 55 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Rundstickor i björk från KnitPro’s Basix Birch-serie. Stickorna Stickorna lyfter fram träets naturliga egenskaper och styrka och har den vackra ljusa björkfärgen. Kabelkopplingarna är släta, så maskorna glider obesvärat över stickorna utan att fastna i övergången från kabel till sticka. Dessutom är kablarna flexibla och hållbara så de lätt kan vikas ihop utan risk för att det uppstår ”knäck”.

Björkträsstickorna är ideella till tjockare garn då de glider lätt genom maskorna utan att riva upp garnet. Rundstickorna fås i hela sex olika längder: 40, 60, 80, 100, 120 och 150 cm, och i storlekar från 4-25 mm, så det finns stickor till alla projekt.

Det behagliga naturmaterialet gör att stickorna är komfortabla att använda och att du kan sticka i flera timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Marlene

Glatt överraskad över hur sköna dessa stickor är. Garnet glider fint och de är lagom spetsiga. Kabeln är också lagom mjuk och det hela ger en behaglig stickupplevelse. Och till ett riktigt kanonpris!


Malin

Bra stickor att hålla i, garnet sitter bra på stickorna. Detta är första gången som jag använder stickor av trä och kommer att byta ut mina gamla stickor. En bra och prisvärd produkt.


Josefine

Mina första rundstickor och jag är supernöjd! Bra grepp, inget jobbigt ljud från metallstickor och maskorna glider lätt. Kommer absolut införskaffa fler stickor i trä


Jenny

Köpte flera olika storlekar av dessa. Maskorna glider lätt över träet och känslan att sticka med trä istället för plast är härlig! Rekommenderar de starkt!


Agneta Sigfridsson

Detta är en väldigt prisvärd rundsticka i bambo väldigt lätt att sticka med och maskorna glider lätt även vid övergången, kommer att handla fler storlekar


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn