addi

Click Utbytbara Rundsticka - Turbo

Från 105 kr.  Från 105 kr.

Välj Storlek

Här får du en serie av addiBasic utbytbara rundstickor i mässing. addi är kända för att tillverka produkter av hög kvalité och här lever de upp till sin slogan som är ”Lyx för händerna”. Dessa utbytbara rundstickor är ihåliga, det gör att värmen leds bättre och stickorna känns inte så kalla. Hålrummet gör också att stickorna är märkbart lättare. addiBasic serien har vanliga spetsar, vilket gör stickorna perfekta till dig som gärna flyttar maskorna genom att putta stickspetsen med fingret utan att du sticker dig.

Summa summarum får du stickor som ligger bra i handen, och har en lång hållbarhet.

Stickorna har släta, vitbronsbelagda mässing spetsar och metallen är nickelfri. Stickorna går under smeknamnet "Turbo", då det med dessa stickor finns goda chanser att få upp stickfarten! Stickorna är speciellt bra till ullgarner.

Dessa utbytbara rundstickor är lätta att använda. Sätt stickorna på din valda addi-Click kabel, vrid lite grann, och "KLICK" - så är du redo att sätta igång. För att lossa kabeln från stickan igen, vrids det åt motsatta hållet och de två delarna lossar lätt från varandra.

Var uppmärksam på att kablar inte medföljer i detta köp. Dem hittar du via länken över texten. I detta paket får du endast två rundstickor utan vajer.

Alla kablar och rundstickor i addi-Click serien är kompatibla med varandra.

Längd på sticka: 13 cm
Stick Storlekar: 3,5 - 10 mm
Material: Nickelfri mässing
Färg: Silver

addi har sitt huvudkontor samt sina fabriker i Tyskland.


Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn