Är mjuka paket något av det bästa du vet? Då ska du vara med i vår fasta Hobbii Giveaways, där du kan vinna härliga priser (... ja, du har gissat rätt, det är garn!).


Här på Hobbii älskar vi giveaways nästan lika mycket som vi älskar garn! Och vi kan helt enkelt inte låta bli att skämma bort våra kreativa garn-vänner med mjuka priser.

Därför har vi en rad återkommande tävlingar, där vi löpande hittar lyckliga vinnare. I detta blogginlägg kan du få en överblick över våra giveaways.

Vill du se vem som har vunnit våra senaste giveaways? Vi offentliggör vinnarna HÄR.

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev och vinn ett presentkort

Har du redan upptäckt det helt rätta garnet till ditt nästa projekt, då kommer du att älska denna giveaway!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, som är helt gratis, så är du automatiskt med i lottdragningen om ett presentkort på 500 kr., som du kan använda till vad du vill i vår Webshop.

Förutom möjligheten att vinna en härlig garn-vinst får du som tar emot vårt nyhetsbrev finfina erbjudanden på garn och tillbehör samt massor av inspiration till ditt nästa virk- eller stickprojekt. Du kan när du vill avsluta prenumerationen.

Vi lottar fram en lycklig vinnare på den första vardagen i varje månad. Vinnaren kontaktas direkt.

Anmäl dig här och var med i utlottningen ➔

Dela en #HobbiiUnboxing video

Ahh! Det finns inget som går upp emot känslan när man tar emot ett paket med garn!

Men innan du sliter upp paketet i ren och skär spänning, så vänt bara ett litet ögonblick. Du har chansen att vinna ännu mer garn!

Delta i i vår #HobbiiUnboxing-tävling genom att dela en video, eller en bild, på Instagram eller Facebook, där du packar upp ditt garn och tillbehör. Kom ihåg att lägga till hashtaggen #HobbiiUnboxing.

Var gärna kreativ och tänk utanför boxen när du ska filma din video eller ta ditt foto. Vi värdesätter både humor och kreativitet när vi ska välja en vinnare.

Och vad kan du då vinna? Den lyckliga vinnaren får en presentkod till hela 25 nystan Friends Cotton 8/4. Kan du föreställa dig alla de härliga projekt du kan kasta dig ut i med detta sköna bomullsgarn!

Vi drar en vinnare i #HobbiiUnboxing-tävlingen den första vardagen i varje månad. Vinnaren kontaktas direkt.


👆 Låt oss få vara med när du packar upp ditt paket från Hobbii. Dela en video eller ett foto med oss på Facebook eller Instagram under hashtaggen #HobbiiUnboxing.

Skriv en recension

Har du ett favorit Hobbii-garn? Eller ett mönster som du bare MÅSTE berätta för alla andra om?

Skriv en recension på vår webbsida och var med i en giveaway om 10 nystan Friends Cotton 8/4. Du är självklart välkommen att recensera så många av våra produkter och mönster som du vill (och öka dina chanser för att vinna). Vi tar emot dina ord med glädje och tacksamhet!

Vi hittar en vinnare den första vardagen varannan månad. Vinnaren kontaktas direkt.

Håll också koll på andra tävlingar

Förutom ovanstående giveaways har vi också löpande ännu fler utlottningar/tävlingar på våra sociala medier.

Så följ oss noga om du inte vill missa härliga, mjuka vinster.

Gå till Facebook här ➔

Gå till Instagram här ➔

Här offentliggör vi vinnarna

Vi kontaktar alltid vinnarna av våra giveaways direkt, men vi har också en sida, där du löpande kan hålla koll på vinnare i våra giveaways.

Se vinnarna av våra giveaways här ➔