Vi är inte alla lika, och det behöver våra korgar självklart inte heller att vara. I denna del visar jag dig fem olika sätt som du kan piffa upp din korg på, så att den blir precis så som du vill ha den.


Jippie, nu är du helt färdig med din korg! Om du tycker att den saknar de sista finishen, eller har du lust att piffa upp den lite, då finns det en mängd möjligheter till det.

Handmade-label

Ett klassiskt sätta att runda av sitt färdiga projekt på är att sätta på en  “Handmade”-label. Det är ett perfekt sätt att visa världen att du har skapat denna korg med dina egna två händer.

Handmade-märken finns i en mängd olika material, såsom tyg, PU läder och till och med trä och kan fästas på flera olika sätt.


Läder-/PU läder-rem

Vill du ha ett lite mer rustik utseende, är en rem vägen dit. Det kan användas både PU läder eller äkta läder och båda kommer i flera färger. 

Remmen kan monteras som ett dekorativt uttryck eller som ett handtag. Det kan ge helt olika uttryck allt efter färg och monteringsmetod, och styrs helt av dina önskemål.

Knappar

Är du mer åt det romantiska, så kan jag rekommendera några av våra fina bling-knappar. Det ger en snygg finish och är ett vackert sätt att avrunda projektet.

Se bara här.

Färgbyte

Har du fått lust till fler korgar, kan du också lyfta dem lite med snygga färgbyten. Hur du placerar färgbytet kan göra stor skillnad på utseendet, så var inte rädd för att leka lite med det.

Rester

Rest-looken är väldigt inne just nu, och en korg är det perfekta sättet att använda några av sina garn-rester på. Du behöver inte använda samma kvalitet på garn. Det ger et häftigt utseende om du mixar garner under tiden du virkar korgen - och det gör det enklare att få använt även de minsta garnrester.


Jag hoppas du har njutit av din resa i virkandets värld och får lust att kasta dig ut i andra spännande projekt.