Inget nytt garn utan mönster! Därför har Toni Lipsey (också känd som TL Yarn Crafts) designat hela 8 vackra mönster, som du kan virka med Happy Place. Kan du inte vänta med att få börja? Se de 8 mönstren här!



Vi är BARA ÄLSKAR design från TL Yarn Crafts! Kan inte du heller få nog av Toni Lipseys snygga och eleganta virkmönster? Då ska du absolut läsa mer här!

Tillsammans med Toni har vi utvecklat Happy Place, en ren garndröm i en skön förening av ull och bomull. Och det är mer – Toni har dessutom designat 8 helt nya virkmönster som du kan ladda ner helt gratis!

Med dessa mönster vill Toni gärna visa dig hur allsidigt garnet Happy Place är:

"For kollektionen av Happy Place-mönster inkorporerade jag många olika färger, tekniker och maskor för att visa hur bra detta garn fungerar för nästan alla typer av projekt. Jag ville också designa en kollektion med favoriter – som ni som handarbetar skulle vilja göra, om och om igen."

Har du letat fram virknålen? Läs här och hitta ditt nästa! I detta blogginlägg har vi bett Toni att berätta lite om de 8 nya mönstren.



Ska denna On The Go väska på din lista över projekt som du bara MÅSTE virka?


1. On The Go – Väska

On The Go väskan är perfekt att ta med när du är på språng! Det finns massor av plats för garn, projekt och tillbehör. Och väskan har fått en helt speciell plats i Tonis hjärta:

"Personligen är jag ett stort fan av On The Go Bag – Jag har nystat garn för att göra 3 väskor till!”

Projektet är enkelt för den erfarna virkaren, och därför helt perfekt om du bara vill koppla bort hjärnan och låta händerna arbeta. 

Ladda ner mönstret här





Dessa brickor är ett perfekt projekt för nybörjaren.


2. Tri Color – Brickor

Tri Color brickorna görs utifrån enkla rektanglar. Därför är detta Tonis förslag på ett enkelt mönster till dig som inte har virkat förut:

“Jag började med Tri Color Trays. Detta är små projekt som ger virkaren en försmak på hur det är att virka med Happy Place garn. "Du får leka med olika färger samtidigt som du får den omedelbara tillfredsställelsen av ett kortsiktigt projekt.“

Du kommer att arbeta med trefärgad väv-virkning. Bara lugn, vi lovar att det inte är så svårt som det låter! Hoppa direkt till detta blogginlägg, där Toni visar dig, hur du gör!

Ladda ner mönstret här



Waauw! Kolla in de fina detaljerna på denna cardigan!


3. Fairy Dust – Cardigan

Toni har självklart också tänkt på dig som arbetar rutinerat med virknålen och behöver en utmaning.

“Gå direkt på denna Fairy Dust Cardigan. Detta projekt utmanar virkaren att hitta den perfekta färgen för att göra projektet personligt. Fairy Dust Cardigan har små detaljer som tillåter virkaren att göra cardiganen personlig.”

Cardiganen virkas uppifrån och ner, och har en bra introduktion till virkad raglanutformning. Och har du sett de snygga trumpetärmarna med picotkant? Wauw, säger vi bara!

Ladda ner mönstret här



Mängder av snygga, roliga färger och spännande texturer är vad du kommer att arbeta med, om du väljer att virka denna vackra sjal.


4. Open Book – Sjal 

Ett annat förslag på ett mönster till den erfarna virkentusiasten är denna spännande sjal, som ger massor av möjligheter till att skapa en sjal efter precis dina personliga önskemål.

“Open Book Sjal använder en bred färgpalett som ger dig massor av möjligheter att skräddarsy sjalen efter dina drömmar.“

Sjalen är en elegant kombination av klassiska mormorsränder och strukturerade popcornmaskor. Sätt ihop och lek med just dina favoritfärger. Ett tips från Toni är dock att välja en färg till kanten som står i kontrast till den övriga färgpaletten.

Är du tveksam till hur man väljer en harmonisk färgpalett? Läs i detta blogginlägg, hur Toni delar med sig av sina bästa tips!

Ladda ner mönstret här



Varför begränsa sig till en färg, när Happy Place Solid och Happy Place Melange bjuder på så många av dem?


5. Checked Out – Pläd

Är du redo för ett lite större projekt, ska du ge dig i kast med denna vackra pläd som är virkad i tunisisk virkning. Om du har följt Toni ett tag, då vet du att hon ÄLSKAR tunisisk virkning.

“Tunisisk virkning har aldrig sett så bra ut! Checked Out Blanket kombinerar join-as-

You-go paneler med ett strukturerat mönster för en färgglad pläd som du vill behålla för dig själv.”

Är du nyfiken på tunisisk virkning? Låt Toni få överbevisa dig om, varför du ska ge dig på detta vackra hantverk. Få hennes 7 bästa anledningar i detta blogginlägg.

Ladda ner mönstret här



Låt denna beanie bli din bästa följeslagare.


6. Serene Stripes - Beanie

Här kommer ytterligare ett mönster i tunisisk virkning! Har du inte provat tekniken innan, är denna beanie med trefärgade ränder och en texturerad kant ett bra projekt att börja med. Toni hoppas att mössan ska bli din nya favorit.

“Designad för alla årstider och virknivå, kommer Serene Stripes Beanie att bli en stapelvara i din vardagsgarderob.”

Projektet är dessutom en bra introduktion till tunisisk virkning, då du kommer att lära dig det mest grundläggande i mönstret. Yay!

Ladda ner mönstret här



Åhh, denna supermjuka kudde är ett måste i soffan denna höst!


7. Squish - Kudde

Som du nog har gissat är denna Squish kudde otroligt kramgo! Älskar du att krypa upp i soffan med en bra bok, då är detta den helt rätta kudden för att stötta all världens möjliga – och – omöjliga! läsställningar.

“Med djärva färgblock och ett strukturerat mönster är Squish Pillow den perfekta följeslagaren för maratonläsning och tupplurar mitt på dagen. Gör din egen kudde genom att virka runt i varv och fyll den till önskad fasthet.”

Ladda ner mönstret här



Chilly är en lång scarf med roliga pompoms i ändarna.


8. Chilly - Pom Scarf

Visa vem du är med en scarf i dina favoritfärger. 

“Plocka fram Chilly Pom Scarfen under de tidiga höstdagarna. Denna extra långa scarf ger en dos med flärd genom sina geometriska färgplaceringar och söta pompoms gjorda av restgarn.”

Ladda ner mönstret här


Se alla mönster och hitta ditt Happy Place här