❗️ FRI FRAKT till nya kunder - Klicka här❗️   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

Hobbii

Bungee Mini

Super Bulky 58% Polyester, 42% Bomull

Spara 46 kr 103 kr 149 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  58% Polyester, 42% Bomull
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  60 m
 • Garngrupp:
  Super Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  12 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 7 m x 10 v
 • Rekommenderad virknål:
  15 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 5 m x 6 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 30ºC
 • Hashtag:
  #hobbiibungeemini

Bungee Mini är ett underbart tubgarn som består av en textiltub av bomull fylld med vadd. Det härliga, inbjudande garnet passar perfekt till inredning, och möjligheterna är många; t.ex. kuddar, korgar, mattor m.m.

Det går dessutom fort på stickor/virknål 12-15 mm och Bungee Mini är superenkelt att arbeta med. Vi skulle hälsa och säga att den är högt rankad på favoritlistan hos våra virkdesigners.

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (25)

Pia

Det var det roligast någonsin jag har virkat i detta gran!! Jag köpte gran I Roskilde, Danmark som jag råkade av en slump denna hobbii butiken (jag var i Danmark på semester) och gick in av nyfikenhet! Blev då himmla glad när jag insåg att den där garnet kan jag virka en matta! Tog reds på lite mer och köpte garn o virknål! Det var flera som hajade till när dom hörde att jag virkade en matta i denna garn och var tvungen att skicka en bildbevis! Så jag kommer att verkligen virka I såna garn snart igen!


Carola

Har virkat flera korgar i detta garn och de blir stabila. Lite jobbigt att virka för garnet är tjockt men fördelen är att det går väldigt fort att virka en korg då maskorna blir stora. Har virkat i färgerna rosa, beige och röd till ett korgset. Till det andra korgsättet använde jag ljusblå, mörkgrå och ljusgrå. Tänker att det passar perfekt i barnrum


Kristina

Mjukt och lite, lite stretch. Superbra till väskor, håller formen, klarar av tyngd utan att säcka ihop och ser stilrent ut. Lite knepigt att virka i till en början, men efter några varv går det väldigt smidigt, ganska roligt garn att virka i. Superfina färger och härlig yta.


Felicia

Fick upp Bungee Mini som reklam på instagram och blev kär!
Jag har varit ute efter en stor väska som är snygg men insåg snabbt att de är bäst att jag gör den själv!
Nu har både jag, min mamma och min moster en vasin. Blev superfina och gick så snabbt att göra!


Kaja

Ganska svårt att virka med eftersom är tjock, men det är en av bäste garn för att virka väskor tror jag. Min projekt blev sommar väska :). Hoppas att det kommet stanna i butik och man skulle kunna köpa storare vikt på den typ av garn. Rekommenderar!!!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn