❗️ FRI FRAKT till nya kunder - Klicka här❗️   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

Hobbii

Azalea

Fine 52% Bomull, 48% Akryl

Spara 229 kr 229 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  52% Bomull, 48% Akryl
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  800 m
 • Garngrupp:
  Fine
 • Rekommenderade stickor:
  2,5 - 3,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 v
 • Rekommenderad virknål:
  3,5 - 4 mm
 • Tvättanvisning:
  Skontvätt i 30°C / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiiazalea

Azalea består av en skön bomullsblandning i fyra tunna trådar som följs åt utan att vara hoptvinnade. Det ger möjligheter för de mest fantastiska färgskiftningar! Kombinationen av bomull och akryl ger en lätt och mycket behaglig garnkvalité, som är både andningsbar och mjuk. Akrylen ger lite elasticitet i garnet, ser till att formen bevaras och ger inte så mycket tyngd i ditt färdiga arbete, som exempelvis 100% bomull.

Azalea fås i många sköna färgkombinationer med ett ovanligt snyggt djup i färgerna. De stora, härliga nystanen på 200gr innehåller hela 800 meter garn. Det vackra färgskiftet i

garnet sker jämnt över nystanets fulla löplängd, en tråd åt gången. Det ger en supersnygg, långsam färgövergång.

Du bestämmer självklart själv vilken färg du ska börja eller sluta ditt projekt med, för du kan starta inifrån eller utifrån på nystanet. Cake-nystan är enkla att hantera, också när du är på språng. Det går åt cirka ett nystan Azalea till en sjal eller halsduk, men du kan också kombinera flera nystan för att t.ex. göra en sommarklänning eller sommartröjor där du vill skapa en snygg dip dye effekt.

Azalea är släkt med flera andra läckra garner i shopen så kan du redan nu hitta inspiration bland alla våra härliga mönster till andra garner av samma typ, som t.ex. Honolulu.

Tips: Innan du börjar använda nystanet så dra alla 4 trådar genom en liten pärla, så att trådarna följs åt genom hela arbetet.

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (41)

Sofia

Jag beställde Azalea-garnet då jag ville sticka en ombre-färgad sjal som inte endast består av bomullsgarn (Azalea består ju till 48% av akryl) och som således förhoppningsvis värmer lite bättre när det är kallt ute. Jag har nu börjat sticka en sjal med garnet, och är minst sagt nöjd med mitt köp! Garnet är otroligt mjukt och mysigt, och färgskiftningarna jättesnygga!


Julia

Som nybörjare blev jag förförd av detta garn och alla fantastiska bilder som andra hade laddat up. Var lite orolig i början för att jag skulle trassla till det men om jag bara tar det lugnt så går det jättebra!. Nu vill jag prova alla färger.


Sarah

Jag har virkat en sjal med Homebush (3) och den blev helt underbart mjuk och go. Var först orolig att det skulle trassla med alla trådar men garnet är väldigt följsamt och det är lätt att virka med.


Anna

Vackert och roligt att använda när man väl vant sig vid att det är otvinnat. Det gör man snabbt. Har virkat en barnfilt i blågröna Persil, både jag och systersonen blev helt nöjda.


Jeanette

Mjukt, lättvirkat och ett härligt garn i många olika färgkombinationer. Virkar en vacker fjärilssjal i gröna nyanser som blir riktigt somrig.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn