Topbar
Spara upp till 60% • Först till kvarn! 🪣 Fröken Olsens höststädning 🪣

Hobbii

Adventskalender för Virkare

2024

Nyhet Gratis frakt
Spara 1 089 kr 1 089 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 99 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Här på Hobbi är vi alltid glada över juletiderna. Den för med sig en otrolig mysfaktor - doften av pepparkakor, juldekorationer som dyker upp här och där, sprakande brasor och inte minst de underbara stunderna med garn i händerna.

Här kommer årets adventskalender, skapad i samarbete med den fantastiska Toni Lipsey, kvinnan bakom TL Yarn Crafts, och hennes lika fantastiska mamma, Gwendolyn Jones, även känd som Mama Gwen.


Den här kalendern är perfekt för dig som älskar att virka, älskar överraskningar och älskar julstämning. Kalendern består av fyra paket och du kan öppna ett paket för varje söndag i advent. I varje paket hittar du en härlig kombination av Hobiis favoritgarner och söta accessoarer, samt en unik länk och QR-kod som ger dig tillgång till ett helt nytt virkmönster från TL Yarn Crafts.


Medan du väntar på att få öppna din adventskalender kan du passa på att ta fram dina virknålar på 3,25 mm och 4 mm - du kommer definitivt att behöva dem!

Adventskalendern innehåller ett enda mönster i tunisisk virkning. Men oroa dig inte! Toni guidar dig genom mönstret med en nybörjarvänlig videoguide. Du får också en tunisisk virknål med i paketet.


Vi hoppas att vår adventskalender kommer att göra din december ännu mer magisk och mysig. Så se fram emot en tid fylld av virkglädje och julstämning!


Den här adventskalendern är också en perfekt tidig julklapp till en närstående som du vet älskar att virka.


God jul och mycket virkglädje!


Obs: Om du beställer adventskalendern tillsammans med andra produkter kommer resten av din beställning att skickas separat. Oroa dig inte - det tillkommer inga extra fraktkostnader för den totala beställningen.


Adventskalendern är inte lämplig för personer med ullallergi.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn