addi

Swings virknål

Från 119 kr.  Från 119 kr.

Välj Storlek

Nu kan du också köpa de läckra Swings virknålar styckvis. Addi Swings är färgstrålande, ergonomiskt utformade virknålar som avlastar hand och axel när du virkar. Handtaget har blivit uppdaterat och förstärkt på insidan, och de är självklart nickelfria. De är tillverkade av aluminium och har sköna silikonhandtag. De är 16 cm långa och varje storlek har sin egen färg.

Längd: 16 cm
Bredd: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 7,0 - 8,0
Material: Aluminium och silikon
Färg: Varierar allt efter storlek

Emmeli

Dessa virknålar är de absolut bästa! De är väldigt bekväma att hålla i och dessutom är "taggen" i min mening lite "vassare" så man lyckas ta sig igenom även hårdare virkade maskor man råkat göra eller om man har ändrat virknål i ett projekt. Rekommenderar starkt! Jag ångrar att jag inte köpte ett kit i början för nu har jag ändå nästan köpt alla storlekar!


Beatrice

Gör ingen större skillnad för min hand men om jag hade större problem med mina händer eller en annan teknik så skulle den förmodligen hjälpa mer.


Birgit

Väldigt sköna att hålla i, ligger bra i handen när den hålls i handflatan. Skön att variera med då jag håller raka nålar i pen-grepp.


Eva-lena Jonsson

Utan dessa virknål ar skulle jag inte kunna virka. Reumatiker, och dessa ligger perfekt i handen.


JOSEFINE

Ligger mycket skönt i handen och orkar jobba på längre med denna än med andra virknålar


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn