SPARA 18%

KnitPro

Magma Hållare till mönster Stor

Du sparar 90 kr

499 kr  Från 409 kr

Denna KnitPro hållare till mönster Stor gör det enkelt att läsa och sticka efter mönster. De magnetiska linjaler som följer med gör det extra lätt att följa mönstret. Ett måste för dig som stickar mycket efter mönster.

Hållaren viks ut till stående position och kan enkelt vikas ihop igen när man är färdig. Hållaren har praktiska fickor till mönster, diagram, magneter och penna. 

I förpackningen följer det, utöver hållaren, med tre magneter, en linjal och en penna. 

Mått:
Öppen: 50 x 30 cm
Stängd: 25 x 30 cm

Hållaren fås dessutom i en mindre variant: KnitPro Magma Opskriftsholder Liten.

Pernilla Karlsson

Mycket bra, lättare att hålla koll på var i mönstret jag är med hjälp av den långa magneten. Slipper hålla på med Post It lappar som bara ramlar av. Och skönt att bara kunna stänga när jag stickat klart.
Helt nöjd med mitt köp ☺️


Linda

Så mycket lättare att läsa mönster nu. Magneterna sitter på plats även när man fäller ihop den och set enda man skulle kunna önska är en till liten kortare magnet till vissa mönster men i det stora hela är den superbra!


Malin Ek

Så jätte nöjd med min. Slipper ha gam nacke varje gång jag ska läsa mönstret. Dessutom har jag den långa magnet remsan som håller koll på vart jag är i mönstret. Älskar den!!


Annelina Falk

Fick en av sambon i julklapp. Älskar den! Lätt att ta med och underlättar när man ska följa mönster. Tar väldigt liten plats hopfälld och står stadigt uppfälld.


Elisabeth Olsen Granås

Stadig. Bra magneter som sitter ordentligt fast. Mycket nöjd med mitt köp. Det är så bekvämt att läsa och hålla koll på var i mönstret man är nu.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn