KnitPro

Trendz Rundstickor 120 cm

Välj Storlek / Färg

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Rundstickorna är i akryl, ett material som är otroligt enkelt att arbeta med. Stickorna blir gradvist spetsigare, vilket gör att de kan användas till alla sorters garn. Dessutom är de sköna att hålla i handen och ger god kontroll också när det arbetas med garn som kan verka hala på andra stickor. Därför är de helt ideella för nybörjare.

Kabelövergångarna är släta så maskorna glider obesvärade över stickorna utan att fastna i övergången mellan sticka och kabel. Dessutom är kablarna flexibla och slitstarka, de kan enkelt vikas utan att det uppstår risk för knäck på kabeln.

Rundstickorna fås i fyra olika längder: 60, 80, 100 och 120 cm, och i storlekar från 3,5-12 mm. Varje storlek har sin egen färg som ger stickorna ett roligt och annorlunda twist.

Med KnitPro Trendz rundstickor får du kvalitetsstickor till ett fördelaktigt pris.

Sandra TigerstrandJag är supernöjd med produkten jag köpte. De fungerade bra när jag stickar min poncho som fodrar lång längd på stickor.


Anita Andersson

Jätte bra stickor, här får man plats med många masker, håller på med ett plagg med 450 masker.


Elisabet Ström

Går av i övergången mellan plast och metall. Stickade Grönlandsfilten i Dream Colour och detta hände endast 2 nystan in på filten. Hade aldrig orkat med tyngden av 1 kg garn på slutet av filten. Var dock sköna att sticka med men jag köper inte plast igen.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn