KnitPro

Karbonz strumpstickor

Välj Längd / Storlek

En revolutionerande produkt från KnitPro Karbonz serie. Alla stickor i serien är av den lätta och eleganta kolfiber som gör stickningen till en upplevelse ut över det vanliga. De förstärkta spetsarna i mässing låter stickorna glida lätt och elegant genom maskorna, oavsett vilket garn du använder.

Strumpstickorna fås i storlekar från 1-6 mm och i två längder: 15 och 20 cm.

Observera att pinnarna i storlek 1 och 1,25 mm är gjorda av kolfibrer och inte har någon mässingsspets.

Kerstin Larsson

Jag är mycket nöjd med stickorna köpte 1,7 mm då jag stickar fingervantar till vintern och behöver mycket fina stickor till fingrarna . Det blir mycket bra. Jag hade letat och ringt runt till ett flertal affärer som påstod att de går inte att skaffa pga de kommer att gå sönder. Det är lögn Ni hade ju och hållbarheten är god


Laila Henriksson

Hej
Jag har stickat med dessa stickor i åratal nu finns inget bättre än dessa stickor eftersom jag inte tål att sticka med metall. Vilken strålande uppfinning ! Har inte ångrat detta köp var dyra då när jag köpte dem men vilken bra investering när man stickar mycket. passa på nu när de är så billiga.


Elin Jernberg

Väldigt bekväma att sticka med! Stickorna känns också hållbara, även de riktigt tunna. Ett plus att de dessutom är snygga och känns lyxigare än stickor av metall eller trä.


Anette

Från att sluta med strumpstickor och använda magic loop har jag nu gått tillbaka still strumpstickor och dessa är bäst.


Ingegerd Rova

känns smidiga o bra och verkar vara mer hållbara än de trästickor jag tidigare använt


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn