Prym

Ergonomiska Rundstickor

Från 115 kr  Från 115 kr

Välj Längd / Storlek

Prym Ergonomiska rundstickor är lätta och flexibla kvalitetsstickor som är otroligt behagliga att hålla i. Rundstickorna är ergonomiskt utformade så de ligger bra i handen och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och handleder.

Pryms Ergonomiska stickor vann i 2016 Red Dot Design Award, en årlig produkt- och designtävling, vilket måste sägas vara en kvalitetsstämpel av finaste klass.

Kabeln är av tunt stål som gör kablarna flexibla och motståndskraftiga, så de lätt kan vikas ihop utan risk för att det uppstår knäck.

Vänligen observera på att stickor upp till storlek 4 mm är runda och stickor från 4,5 mm och upp är fyrkantiga.

 

Lena-Maria Linder

Jättebra, blivit min favorit! Kulan i spetsen gör att det går fortare för varje maska och kabeln är MJUK och SMIDIG, allra allra bästa stickan för magic loop!!! Synd att det inte finns storlek 3 mm och 3,5 på 80 cm eller 100 cm för det vill jag ha när jag stickar två vantar, ärmar, sockor på en gång!


Lena Schalin

Underbara rundstickor så lätta att sticka med, väger ingenting. Garnet fastnar inte vid övergången mellan Stickan och vajern. Bra med kulformen som gör att maskorna ej glider av så lätt.


Viola

Så underbara att sticka med även om man har lite värk i händerna. Även dom tjockaste stickorna känns så smidiga attsticka med 👍


Susse

Fantastiska stickor! Har undvikit att sticka pga av värk i handleder och händer men dessa funkar kanon!


Satu

Väntar på dessa i carbon för bättre hållfasthet. Men dessa vita är suveräna för svart garn.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn