addi

Crasy Trio

Från 209 kr  Från 209 kr

Välj Längd / Storlek

addis Crasy Trio gör det möjligt att sticka även den minsta diameter utan problem. Stickorna fungerar precis som vanliga strumpstickor, där du fördelar maskorna på två av stickorna och stickar med den tredje stickan. Ändarna på stickorna är av metall och mäter 8,5 cm och är anslutna till en kort wire. Totalt mäter varje sticka 21 cm.

Det är ett roligt och lite annorlunda sätt att sticka t.ex. strumpor på. Stickorna är nickelfria och de ligger bra i handen. Är du fundersam på hur du ska använda dem, så ligger det en instruktion i varje paket (OBS: Instruktionen är bara på engelska och tyska, men addi har lagt till en del lättförståeliga bilder).

Ritva Nordin

Rolig idé, men lite dyra. Har alltså inte köpt. Undrar hur de känns att sticka med - lite krampaktigt, så som med vanliga 40 cm rundstikor? Smala dimensioner (barnsockor t.ex.) går ju att sticka med vilken längd som helst av 2 rundstickor (och den vanliga strumpstickemetoden). Platt rundstickning: ta 2 st vanliga strump- eller rundstickor (går inte med jumperstickor), och sticka varannan m rät på varvet på framsidans varv, och lyft varannan m avig på bortsidans varv, och få ett platt rör med vikta sidor. Garnet ska hela tiden ligga inuti. Det blir en dubbelstickning som är perfekt till scarves i slätstickning t.ex. Kolla bara att du lyft, inte stickat den aviga m, för då blir det inget rör! Det går att sticka mönster och byta färg också!


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn