Prym

Ergonomiska Jumperstickor

Välj Längd / Storlek

Prym Ergonomiska jumperstickor är lätta och flexibla kvalitetsstickor som är otroligt behagliga att hålla i. Jumperstickorna är ergonomiskt utformade så de ligger bra i handen och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och handleder.

Pryms Ergonomiska stickor vann i 2016 Red Dot Design Award, en årlig produkt- och designtävling, vilket måste sägas vara en kvalitetsstämpel av finaste klass.

Jumperstickorna är designade så att du kan klicka ihop dina stickor. På så sätt har du dem alltid tillsammans.

Material: Plast

 

 

 

Lotta Svantesson

Fantastiska, kan sticka mycket längre utan värk
Lite mjuka men det är en vanesak.


Lisbeth Salonen

Supersköna att hålla i och garnet flyter lätt på stickan.


Catharina

Jättespännande nyhet!
Annorlunda känsla att sticka med. Som gummistickor:-)
Men, trots detta funkar de faktiskt riktigt bra, man får bara vänja sig vid en liten annan känsla för att få koll på hur hårt man ska sticka. Inte alls samma känsla som ett par vanliga stumma och hårda stickor.
Känns mycket skönare än vanliga stickor och mindre ont i händerna. Möjligtvis att man ska ta en storlek mindre än man normalt ska ha eftersom man stickar något lösare med dessa.


ann-charlotte

använder st 8, känns bra att använda, känns stadiga samtidigt som de är lätta ann-charlotte


Jenny

Storlek 5< var jättebra, kändes sköna att arbeta med, 'ploppen' gjorde det lättare att maska av eller göra mönster, och älskade att de gick att hålla ihop. Lite mjukare än vanliga stickor men gick att använda. Ger dessa 5/5 i betyg.

Storlek <5 var dock en helt annan grej, stickorna kändes som om man stickade med en bit okokt spagetti och det kändes hela tiden som om de skulle gå av och de böjdes otroligt mycket. Gick knappt att göra mönster eftersom stickorna var så mjuka och att dra en maska över en annan var en kamp. Visserligen stickar jag väldigt hårt men för det priset per stickpar så vill jag inte behöva vara rädd för att använda dem. Kommer skicka tillbaka dessa. 1/5 i betyg.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn