SPARA 45%

Information

Tillverkare: We Love Yarn
Innehåll 100% akryl
Vikt 50g
Löplängd ca. 150 m
Rekommenderade stickor 4 - 4.5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 19 m x 28 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Torktumla på låg temperatur.
Hashtag #hobbiiclassicacrylic

We Love Yarn

Classic Acrylic - Påsar à 10 nystan

Light100% Akryl

Du sparar 76 kr

169 kr  Från 93 kr

Välj färg: Färg

Detta garnpacket består av 10 nystan We Love Yarn-akryl.

Ett vackert, enkelt och OERHÖRT billigt akrylgarn i många vackra färger! Här är inte något som kliar i detta akrylgarn, det håller sig snyggt och ändrar inte formen efter tvätt. Användningsområdena är många; använd det till tröjor, cardigans, halsdukar och mössor som känns komfortabelt mjuka mot huden, eller varför inte sticka eller virka en mjuk gosig filt.

Det är ett bra och super praktiskt garn som kan tvättas i 40 grader. Därför är det perfekt till exempelvis barnkläder, eller till stickat som bara ska hålla till lite av varje när det blir tvättat.

Vi bara älskar de härliga färgerna, här finns något för alla smaker och färgerna kan med fördel sättas ihop vid t.ex. Mönsterstickning.

Hade du tyckt det var roligt att 8 nystan garn i ett jättestort garnnystan? Kolla då in vårt  Mega Balls, som är samma garnkvalité, men hele 400 g (vilket motsvarar hela 8 nystan) i ett enda nystan. 

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

anna

Yarn är ett underbart garn att arbeta med. Jag har använt ett barnmönster som heter William som är avsett för ett annat garn men fungerade utmärkt även till Barn. Så lättstickat mönster. Det blev sammanlagt 6 st barntröjor av barn med både sockor och mössor till. Detta grann rekommenderas varmt.


Amber Benediktsson

I've already gone through an entire bag of this yarn in Eggplant, using a loom to make scarves and hats as Christmas gifts. It's lovely and soft! I will absolutely be reordering Eggplant as well as more colors!


Eva

Detta är nog mitt favoritgarn här på Hobbii. Så skönt att sticka med och alla färger jag provat är fantastiska. Klara, starka färger. Har gjort både vuxentröjor och barntröjor- Mjuka och sköna!


Marie

Ett mjukt och lättarbetat garn. Går att använda till barnkläder för akryl kliar inte på barns känsliga hud. Finns i många härliga färger så barnen får sin favorit färg.


kerdid

Fortfarande toppen! Upplevde dock att den nya sändningen var något tunnare, garnet alltså. Bytte ner stickor från 6 till 5,5. Lätt som en plätt o tröjorna älskas av ungarna.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Tillverkare: We Love Yarn
Innehåll 100% akryl
Vikt 50g
Löplängd ca. 150 m
Rekommenderade stickor 4 - 4.5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 19 m x 28 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Torktumla på låg temperatur.
Hashtag #hobbiiclassicacrylic

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn