KnitPro

Cubics Strumpstickor

KnitPro Cubics strumpstickor i björk, har en unik fyrkantig ergonomisk form som ger komfort för handen.

Från 120 kr  Från 120 kr

Välj Längd / Storlek

KnitPro Cubics strumpstickor i björk, har en unik fyrkantig ergonomisk form som ger komfort för handen och underlättar dessutom att få ett fint jämnt resultat.

De är mjuka och varma i handen och passar speciellt bra till nybörjare och värkande händer.

Stickorna görs i rosenträfärgat laminerat björk i olika storlekar och har en slät, polerat och behaglig yta.

Marita L

Det här måste vara världens bästa strumpstickor, för oss som inte fixar de vanliga runda, som ständigt glider ur garnet och gör att man får börja om. Efter att jag fått prova de här stickorna så har det blivit en hel del sockor. Ett av de bästa inköp jag gjort!!


Lena Eriksson

Helt klart de bästa strumpstickor som finns där maskorna stannar kvar på stickan och inte glider av så lätt när man lägger stickningen ifrån sig. Extra bra när man har värk i händerna, det gör mindre ont att sticka med dessa jämfört med vanliga strumpstickor.


Eva.Mari

Har anv många olika strumpstickor. Älskar dessa!! Stickningen går som en dans!! Jag har artrit och har de lite svårt med mina fingrar. Men dessa så fungerar det.


Margaretha Amrén

Underbara stickor. Sköna att hålla i när man har värk i händerna och arbetet blir jämt och fint stickat.Vassa uddar och garnet glider alldeles lagom


Åsa Lindevall

Jag har ledvärk i händerna och fyrkantiga stickor har gjort det möjligt att sticka igen. Dessa i björk är väldigt sköna att sticka med.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn