KnitPro

Basix Aluminium rundstickor

Från 26 kr  Från 26 kr

Välj Längd / Storlek

Rundstickor i högkvalitetsaluminium från KnitPros Basix Aluminium-serie.

Kabelkopplingarna är släta, så maskorna glider obesvärade över stickorna utan att fastna i övergången mellan kabel och sticka. Dessutom är kablarna flexibla och hållbara, så de lätt kan vikas ihop utan att det uppstår ”knäck”.

Stickorna kombinerar de två bästa egenskaper från aluminium, nämligen styrkan och lättheten. Det starka materialet ger en hållbar och slitstarkt produkt. Den lätta vikten säkerställer att stickorna är behagliga att arbeta med och att du vill kunna sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Rundstickorna fås i hela fem olika längder och i storlekar från 2-6 mm.

 

Eva Simonsson

Jag är väldigt nöjd med stickorna. Garnet glider fint och lätt. Jag brukar använda jumperstickor ( alltså 2) eftersom jag stickar så väldigt hårt så det är svårt att få garnet ur stickorna. Med dessa rundstickor går det så lätt. Rekommenderas!


Ann Gillberg

Så mycket bättre att jobba med dessa rundstickor än med de gamla från förr. Lätta och bra glid. Köpte dessa då jag först provat med att köpa vanliga stickor i aluminium vilka jag är supernöjd med.Rekommenderar starkt.


Emelie

Perfekta rundstickor om man vill ha något bra för mindre peng. Om man föredrar stickor som inte är så glatta är dessa perfekta, då de påminner om trästickor i hur maskorna inte glider lika lätt.


Irja

Vilken skillnad! Hade bara gamla hårda sen förr. Provade dessa och blev glatt överraskad. Garnet glider lätt. Funkar bra med Magic loop, men jag är nybörjare på det.


Riikka Riswall

Så otroligt sköna stickor, garnet glider riktigt bra över både stickor och kabeln. De är lätta, jag känner mig avslappnad över axlarna när jag stickar med dem


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn