SPARA 20%

Hobbii

Digital Varvräknare Deluxe

Du sparar 25 kr

127 kr  Från 102 kr

Ny smart varvräknare som hjälper dig att räkna dina varv helt utan att du behöver lägga ifrån dig virkningen eller stickningen.
Varvräknaren sitter i ett svart band som kan hängas runt nacken. 

Som den enda varvräknaren på marknaden kan du både lägga till och dra ifrån varv med den smarta +/- funktionen. 

Deluxe Varvräknaren kommer med ett tydligt "biiip", når du klickar på en knapp. 
Denna funktion kan dock enkelt slås på och av genom att hålla antigen plus eller minus knappen inne i 2 sekunder.

Biip-lätet är speciellt en stor hjälp till den som inte ser så bra, då den tydligt bekräftar användaren i att man har klickat ordentligt på knappen.

På denna varvräknaren kan batterierna bytas ut när de tar slut.

Vänligen uppmärksamma att varvräknaren nollställs när den släcks.

Nathalie Mariou

Enkel att använda, smidig och lagom stor. Ljud på eller ljud av - helt efter eget tycke och behov. Har den alltid på mig med ljud på så jag hör ifall något skulle komma för hårt emot och räkna upp eller ner av ”misstag”. Lagom stora knappar. Supernöjd!


Lotta

Mycket bra och smidig varvräknare. Gillar att den piper när man trycker på knappen för att registrera nästa varv. Också bra med funktionen att kunna minska antal varv för ibland behöver man trots allt riva upp några varv.


Christel Johansson

Bra, bättre än den jag hade innan. Det hörs om man skulle råka trycka fram innan man ska och bra att kunna backa om man river upp. Bra att man kan byta batteri så att man inte behöver slänga den.


Eva Isotalo

Fungerar som i beskrivningen. Gillar att att den piper till så man vet att siffran lagts till (eller dragits ifrån). Behändig storlek och känns inte "billig".
Rekommenderar.


Annika

Jättesmidig! Piper för varje gång du trycker så du vet att du gjort rätt :D Lätt att använda, och ett plus att man kan ha den hängande runt halsen. Rekommenderas varmt.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn