SPARA 21%

Drops

Virknål Stål

Du sparar 4 kr

19 kr  Från 15 kr

Välj Längd / Storlek

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

När du virkar är det såklart viktigt att du väljer en virknål som matchar dina behov. DROPS Basic virknålar har ett stort och bra urval av virknålar i aluminium, björk och stål. Alla virknålarna är utformade med den helt rätta kroken så att du enkelt och obesvärat får med dig tråden. Då de är ergonomiskt utformade är du säker på att de ligger bra i handen och kan virka hur länge som helst, och fortfarande bevara en härlig känsla i handen.

Aluminiumnålarna är 15 cm långa, vilket är en riktigt bra storlek, som gör nålen lätt att hantera. De fås i tjocklekar från 2.00mm till 5.00mm, vilket ger små och fina maskar. Virknålarna kan också användas av personer med nickelallergi, då aluminiumnålarna är 100% nickelfria.

Önskar du tjockare nålar är virknålarna i björk ett optimalt val, då de fås i tjocklek från 5.50mm till 10.00mm, vilket gör det möjligt att virka större och luftiga maskar, så du kan använda nålarna till att virka stora mönster. De 15 cm långa björkvirknålarna är starka nålar, som också gör att du obesvärat får tråden med dig.

Virknålarna i stål är fina och tunna och är 13 cm långa och finns i storlekar från 0.75mm till 1.75mm. Nålarna ger dig därför möjlighet att virka mycket små och täta maskar och är därför mycket lämpliga till mönster där du använder ett tunt garn. Då nålarna är av stål, är de mycket starka även om nålen är liten och tunn. Nålens guldspets gör att du lätt kan se garnet när du virkar tunnare mönster.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn