Virknålar med ljus

Nu finns det inte längre några hinder för att virka på kvällen. Virknålar med ljus är super populära och det av en bra anledning. Det är nämligen inte alltid lätt att virka där det är dålig belysning – till exempel i bilen, i sängen eller i soffan på kvällen. Kanske virkar du med mörkt garn vilket ibland kan vara svårt utan bra belysning. Det är alltså helt avgörande för ditt virkprojekt och det färdiga resultat att du har bra belysning, men ofta befinner man sig på platser där det helt enkelt inte är möjligt. Men med ljus i virknålarna är problemet fixat och det är just därför de är så fantastiska.
 
Virknålar med ljus får sin ström från batterier som såklart kan bytas ut om det behövs. Den lilla lampan i ändan av virknålen lyser varken för mycket eller för lite, vilket gör det möjligt att virka sent på kvällen utan att tända ytterligare lampor och därmed kanske störa andra. Den lilla lampan lyser upp virknålen vilket gör det lättare att fånga upp maskorna och därmed se ditt arbete. Virknålen har ett ergonomiskt handtag som ligger bra i handen och känns behagligt att arbeta med.  

Kvaliteten på dessa virknålar är helt i topp och du kommer uppleva att batterilevetiden är lång, så du inte ska bekymra dig om att köpa extra batterier. Om detta dock skulle vara nödvändigt har du möjlighet att köpa extra batterier här, men kom ihåg att virknålen redan innehåller batterier när du köper den. Det är möjligt att köpa de populära virknålarna styckvis eller som ett set där alla storlekar från 2,5 - 6,5 ingår.

Beställ virknålar online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av virknålar m. ljus och annet garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt virknålar m. ljus eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn