KnitPro

Aluminium Virknål

Från 21 kr  Från 21 kr

Välj Storlek / Färg

Virknål i aluminium med ergonomiskt grepp från KnitPro. Det ergonomisk utformade greppet ger dig hög komfort så du kan virka i timmar utan att få ont i händerna. Därför är virknålen speciellt lämplig om man har ”problem” händer. Den gyllene kroken på virknålen gör det lätt att se garnet, när du virkar med tunt garn.

Virknålen finns ett brett urval av storlekar från 2-12 mm. Det ger dig möjlighet att virka allt från små och täta maskor till de stora maskorna med tjockt garn.

KnitPro har valt att framställa virknålarna i högkvalitetsaluminium, då aluminium är ett starkt material, som säkerställer att du får en hållbar och slitstark virknål.

Storlekar: 2-12 mm
Material: aluminium och gummi

erika

Virkar bara med dessa virknålar, de är sköna att hålla i vilket är A och O då jag lätt får ont i händerna efter ett tag med en i plast, och de helt i aluminium blir så glatta tycker jag.. så tummen upp på dessa, värda att ha en i varje storlek man jobbar mest med..


Birgitta

Mkt bra virknålar har 4, med lite äldre "knövligare" händer kanns de ergonomiska handgreppen perfekta. Fick i höstas en stroke med någon funktionsnedsättning i höger sida. Kunde dock virka med dessa medan det var svårare att äta med gaffel o sked.


Agnes

Dessa virknålar är mina favotiter, sköna att hålla i och det är lätt att virka med dem utan att handen gör ont, trost att jag virkar flera timmar åt gången.
(Fast jag kommer nog att ptova KnitPro Waves också när tillfälle ges.)


Susanne

Ergonomiska och greppvänliga virknålar som gör att man inte blir trött i händerna även om man virkar mycket. Jag har successivt bytt ut mina gamla virknålar mot dessa eftersom de är så mycket bättre än mina gamla.


Mari-Ann Larsson

Helt underbar virknål. Nu får jag inte ont i händerna längre. Med de gamla virknålarna kunde jag bara virka en liten stund åt gången. Med denna kan jag hålla på med min virkning hur länge som helst.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn