SPARA 47%

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% bomull
Vikt 200 g
Löplängd 800 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas / Får inte strykas
Hashtag #hobbiitwirlsshadow

Cotton Kings

Twirls Shadow

Fine100% Bomull

Du sparar 84 kr

179 kr  Från 95 kr

Välj färg:

Mörker lär oss som regel att sätta värde på och uppskatta ljuset – och inte minst på starka klara färger. Ge lite plats åt mörkret för att se de läckra knalliga färgerna bre ut sig i Twirls Shadow

Alla varianter i Shadow serien har utgångspunkt i djup svart, som färgerna långsamt växer ut från. Den mörka botten ger extra mycket kraft till de klara färgerna. Den får dem till att lysa upp och skapa ett blickfång. 

Cotton Kings Twirls Shadow är ett skönt och mjukt cake garn i 100% bomull, som älskas och beundras för dess vackra färgskiften. Den härliga mjuka kvalitén består av 4 tunna trådar. De är inte hoptvinnade, vilket gör garnet extra mjukt och luftigt. 

Färgerna i Twirls Shadow skiftar långsamt, med endast 1 tråd i taget. Detta ger en fantastiskt snygg färgövergång. Det gör det extra spännande att sticka och virka med, för man bara måste se hur nästa färgmöte i det kreativa projektet brer ut sig. Det går åt ca ett nystan till en sjal/halsduk. 

Tips: Innan man börjar använda Twirls Shadow nystanet så dras alla 4 trådar genom en liten pärla, då följs trådarna åt genom hela arbetet.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 1976-294). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Se mönster till garnet här: Mönster (55)

Veronica

Älskar Twirls, och Twirls shadow ger spännande utseende med färgskiftningen från ljust till mörkt (eller tvärtom, om man vill). Speciellt fint när man virkar mandalas. Fin kvalite, mjukt för att vara bomullsgarn i denna prisklassen.

Själv har jag inget problem med de separate trådarna men kan tänka mig att det beror på hur man håller och vad man är van vid. Har märkt att typen och storleken på virknål spelar stor roll när man jobbar med detta garnet! Så mitt tips är att testa med lite olika nålar om det är för svårt.


Caroline

Fantastiskt garn att jobba med! Upplevde inget trassel eller att trådarna är olika långa utan allt flöt på genom hela nystanet och det blev en jättemysig sjal som man får mycket beröm för :)


Therese

Härligt garn att arbeta med, följsamt. Dom här färgerna är underbara och det blir fina färgskiftningar.
Enda minuset är att ett par av trådarna var längre än de andra två i mitt nystan. Inget större problem dock


Ulrika

Super fint garn vacker kornblå färg som går över i svart.


Jennie

Snygga färger, men nästan omöjligt att arbeta med då trådarna delar sig hela tiden. Dessutom är det olika längd på trådarna, så då och då ligger en tråd med en massa slapp tråd "över" bland de andra spända trådarna, och då blir det trassel.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% bomull
Vikt 200 g
Löplängd 800 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas / Får inte strykas
Hashtag #hobbiitwirlsshadow

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn