SPARA 17%

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% Bomull
Vikt 250 gram
Löplängd Ca. 1000 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25m x 34v
Hashtag #hobbiitwirlsdeluxe
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas / Får inte strykas

Cotton Kings

Twirls Deluxe

100% Bomull

Du sparar 40 kr

239 kr  Från 199 kr

Välj färg: Färg

Tycker du om det vackra färgskiftande garnet Twirls, tror vi att du också kommer att gilla att handarbeta med Twirls Deluxe, Twirls Deluxe består av 100% ren, mjuk bomull i en super kvalité. Skillnaden på de båda garnerna är att de 4 tunna bomulls trådarna här är tvinnade, och det gör det ännu lättare att arbeta med.

Välj mellan alla sköna färgkombinationer, där färgerna bara skiftar med en tråd åt gången. Dette sker jämnt fördelat över nystanets 1000 meter. Detta resulterar i de långa gradvisa färgskiften som ger det vackra, härliga utseendet.

Twirls Deluxe är därför perfekt till t.ex sjalar och halsdukar där de långa färgskiften verkligen kommer till sin rätt. Där nyanserna skiftar kommer du att se en liten, liten knuta i en av de 4 tvinnade trådarna som garnet består av. Du kan antingen arbeta rakt över den som många väljer att göra - eller så kan du dra ut en liten bit av garnet (hela den sammantvinnade tråden) och fästa den på baksidan av arbetet.

Precis som med Twirls kan du använda garnet till halsdukar och fina bomullssjalar eller filtar som aldrig kliar. Du kan också få ett snyggt resultat med en topp, tröja eller tunika, där de snygga gradvisa effekterna kommer till sin rätt. Det går cirka ett nystan till en virkad sjal/halsduk.

Var uppmärksam på, att det i regel går åt mer garn till virkade arbeten än till stickade, det kan därför hända att du inte får ”använt” hela färgskiftet i ditt stickprojekt. Men allt beror på vilket mönster du använder. Det är därför en bra idé att kolla upp den totala längden på det garn som går åt på ditt mönster och sedan jämföra med de 800 m du får i Twirls Deluxe. Du kan själv välja om du vill starta inifrån eller utifrån på nystanet, allt efter vilken riktning ditt färgskift ska gå åt.

Se mönster till garnet här: Mönster (20)

Tiina

Härligt garn att virka i 😍 Virkat en lite större sjal till min dotter som ska bli mamma. Ville ha nåt över axlarna natte tid när hon ska amma. Nu i väntans tider värmer den bysten så bra. Virkade med mer vitt från eran junior garn på slutet. Vart en rejäl strl


Agnes

Härliga färger med långa övervångar! Det blir underbara sjalar av garnet.
Tack fölr alla fina mönster.
Jag virkar just nu "Vinter happiness sjal" tillsammans med Super Kid Silk i färgerna Blue Moon Diamond (6) och Ljusblå (30)...


Cristine

Härligt mjukt garn med vackra färger och skiftningar. Håller på och virkar en schal i den dramatiska färgen Imperial Purple. Betydligt trevligare att virka med än det otvinnade Twirls.


Annette

Mycket roligt att virka i detta garn som skiftar från mörk färg till vitt/ ljus färg beroende på vilken färg man väljer
Fantastiskt garn till sjalar


Jessica Krüger

Underbart garn att virka med. Har slutfört 1 sjal och snart klar med nr 2. Har 5 nystan kvar som väntar. Blir ett fantastiskt resultat


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% Bomull
Vikt 250 gram
Löplängd Ca. 1000 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25m x 34v
Hashtag #hobbiitwirlsdeluxe
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas / Får inte strykas

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn