SPARA 32%

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% bomull
Vikt 250 g
Löplängd 1000 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas
Hashtag #twirlsdeluxe

Cotton Kings

Twirls Deluxe

Fine100% Bomull

Köp mer - Spara mer

Antal Spara Styckpris
6 40% 149 kr
Du sparar 80 kr

249 kr  Från 169 kr

Välj färg: Färg

Tycker du om det vackra färgskiftande garnet Twirls, tror vi att du också kommer att gilla att handarbeta med Twirls Deluxe, Twirls Deluxe består av 100% ren, mjuk bomull i en super kvalité. Skillnaden på de båda garnerna är att de 4 tunna bomulls trådarna här är tvinnade, och det gör det ännu lättare att arbeta med.

Välj mellan alla sköna färgkombinationer, där färgerna bara skiftar med en tråd åt gången. Dette sker jämnt fördelat över nystanets 1000 meter. Detta resulterar i de långa gradvisa färgskiften som ger det vackra, härliga utseendet.

Twirls Deluxe är därför perfekt till t.ex sjalar och halsdukar där de långa färgskiften verkligen kommer till sin rätt. Där nyanserna skiftar kommer du att se en liten, liten knuta i en av de 4 tvinnade trådarna som garnet består av. Du kan antingen arbeta rakt över den som många väljer att göra - eller så kan du dra ut en liten bit av garnet (hela den sammantvinnade tråden) och fästa den på baksidan av arbetet.

Precis som med Twirls kan du använda garnet till halsdukar och fina bomullssjalar eller filtar som aldrig kliar. Du kan också få ett snyggt resultat med en topp, tröja eller tunika, där de snygga gradvisa effekterna kommer till sin rätt. Det går cirka ett nystan till en virkad sjal/halsduk.

Var uppmärksam på, att det i regel går åt mer garn till virkade arbeten än till stickade, det kan därför hända att du inte får ”använt” hela färgskiftet i ditt stickprojekt. Men allt beror på vilket mönster du använder. Det är därför en bra idé att kolla upp den totala längden på det garn som går åt på ditt mönster och sedan jämföra med de 1000 m du får i Twirls Deluxe. Du kan själv välja om du vill starta inifrån eller utifrån på nystanet, allt efter vilken riktning ditt färgskift ska gå åt.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Se mönster till garnet här: Mönster (37)

Sara

Är otroligt förtjust i de långa färgskiftningarna, de gör det så himla roligt att virka i det här garnet. Har virkat en Virus sjal i Blue moon och en Daisy chain sjal i Crown Emerald i det här garnet. Dottern blev jätteglad över sin turkosa sjal och den gröna blev även den tjusig. Planen med de två nystan som jag har kvar är en Wonderland wrap, men jag har inte kommit igång med den än. Det är ett trevligt garn att virka med men det är helt klart färgskiftningarna som är den stora grejen med det här garnet.


Susanne

Jag har hittills virkat två Classical Attitude-sjalar, en i Andamooka Opal och en i Vienna Crown Emerald, och det kommer att bli fler... De långa gradvisa färskiftningarna gör att man tydligt ser hur arbetet växer fram och det blir extra roligt att virka. Sjalarna blir rejält stora och de effektfulla färgskiftningarna gör att de blir jättesnygga. Den senaste sjalen blir en present till min mamma på Mors dag.


Linda Pettersson

Skapat fantastiska underverk tack vare detta lätta, luftiga mjuka garn. Twirls delux är perfekt till både sjal och poncho. Övergången i nyanserna flyter och skapar mjuka övergångar istället för ränder. Använde virknål i storlek 4 och ett nystan räckte till sjalen i vuxenstorlek, 4 1/2 till barnponchon (8 år) där det blev lite garn över. Perfekt att spara och virka några varv till när barnet växt.


Therese

Köpte detta garn, i färgen Royal Amethyst, och vilket härligt garn! Lätt och mjukt, tyckte dock att det delade sig lite i början... Men efter några virkade varv så försvann det "problemet" och jag älskar det nu. Så härliga färger och roligt att se hur det skiftar ju mer/längre man virkar.
Använder det till en classic altitude sjal och väntar sånt på att se hur slutresultatet blir


Siri

Härligt bomullsgarn att virka i och det har blivit ett antal sjalar som blivit uppskattade presenter. Som nybörjare tyckte jag att detta tvinnade garn fungerade bättre för mig än Twirls original som är ospunnet. Vackra långa färgskiften och många färger att välja på. En hel kilometer garn i ett enda nystan! Det räcker gott till en stor sjal, skönt att inte behöva skarva.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% bomull
Vikt 250 g
Löplängd 1000 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas
Hashtag #twirlsdeluxe

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn