Clover

Garnfördelare

Garnfördelaren från Clover kan hålla upp till 4 garntyper eller färger. Garnfördelaren är en stor hjälp när man stickar med flera färger i samma mönster.

Diana Lovatt

Har en likadan sedan tidigare men behövde en till och den är 100 gånger bättre än den från märket Prym i hårdplast och metall lås. Har även den helt i metall från Prym med 2 öglor som är OK, men jag har lite problem med den med tanke på hur jag jobbar med vänster pekfinger. Men denna garnfördelare från Clover kan jag ej vara utan och rekomenderar den till alla som behöver en.


Annie

Fungerar alldeles utmärkt efter att ha vant sig vid att använda den. Sitter bra på fingret och håller garnet på plats utan att trassla det. Fyller sin funktion helt enkelt och gör att det går fortare att sticka med flera färger.


Jacqueline Jönsson

Hur har jag klarat mig utan denna innan. Lite dyrt för en liten plastbit men värt varje öre. Garnfördelaren är lätt och smidig att använda.


Julia

Jag har bara provat denna, så jag kan inte väga in på jämförelse till Pryms. Men den verkar bra och gör det den ska!


Anna-Lena Pettersson

Första gången jag använder mig av en garn fördelare. Med lite träning så går det utmärkt känns lite ovant i början, men när man väl kommer in i att använda dessa så är det till en utmärkt hjälp det går snabbare att sticka.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn