Hobbii

Monteringskudde Deluxe 40 x 50 cm

Vår sköna monteringskudde Deluxe heter inte bara deluxe, den är också deluxe. Kudden är nämligen fylld med fantastisk kapokfiber.Har du inte hört om kapok är det oss en glädje att presentera det för dig nu då kapok verkligen är en härlig produkt som är miljövänlig.

Ska du virka eller sticka en docka till ditt barn eller barnbarn? Du kan också använda kuddvadden som vadd för alla sorters nallar. Nallar med kapokvadd är bra för bebisar som stoppar allt i munnen. Dregel kan nämligen förorsaka bakterier och mögelsvamp om nallen är stoppad med vanligt polyester/bomullsvadd. Med kapokvadd undviker du detta.

Kapokfiber stammar från Sydamerika, Afrika och Asien. Kapok anses vara koldioxidneutralt, då träden absorberar mera CO2 än vad används på transport av fibrerna från skog till konsument. Kuddarna är försedda med dragkedjor för att lätt kunna justera mängden av vadd beroende på om du föredrar en mer eller mindre fluffig kudde. Tycker du att kudden efter ett tag har blivit lite platt kan du torktumla den för att fluffa upp fibrerna.

Kuddarna tillverkas på en dansk syfabrik i Vietnam där produktionskvalité och bra arbetsförhållande viktas högt.

Det rekommenderas att man torkar av fläckar med en trasa fuktad med varmt vatten och en mild tvållösning. 

Mått: 40 x 50 cm
Vadd: Kapok

Se mönster till garnet här: Mönster (8)

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn