KnitPro

Magma Hållare till mönster liten

Denna KnitPro hållare till mönster liten gör det enkelt att läsa och sticka efter mönster. De magnetiska linjaler som följer med gör det extra lätt att följa mönstret. Ett måste för dig som stickar mycket efter mönster.

Hållaren viks ut till stående position och kan enkelt vikas ihop igen när man är färdig. Hållaren har praktiska fickor till mönster, diagram, magneter och penna. 

I förpackningen följer det, utöver hållaren, med tre magneter, en linjal och en penna. 

Mått:

Öppen: 35 x 26 cm

Stängd: 17½ x 26 cm

Hållaren fås dessutom i en större variant: KnitPro Magma Hållare till mönster Stor.

Karin Wallin

Vilken lycka. Nu sitter mönstret där det ska. När man spänner ihop hållaren så står den så fint och det är lätt att se med hjälp av magneterna och linjalen. Nu behöver jag inte ha mönstret i mitt knä längre. Köpte även en till min syster som hon skall få i present. Jag tror hon kommer att bli lika glad som jag.


Kjers

En toppenpodukt!
Mönstret sitter på plats. Magnetlinjalen är lätt att flytta.
Bra och fin design. Enkel att fälla ihop och ta med sig.
Äntligen slipper jag post-it-lappar, tejpsnuttar och hasande linjaler. Hur klarar du dig utan?


Margaretha Nilsson

Utmärkt hjälpmedel vid mönsterstickning för att hålla reda på var i mönstret man befinner sig, och den är lätt att ta med sig. Bra även för andra beskrivningar för att enklare hålla reda på hur långt i stickningen jag kommit.


Anette Johansson

Det bästa jag köpt. Så enkelt det vart att se var man är i mönstret, starka magneter och med en magnetlinjal som gör att man vet var man är. Snyggt designad är den oxå, ser lyxig ut.
Kan varmt rekommendera den smarta produkten.


Lena Wolf

Köpte en till mig själv och förstår inte hur jag har klarat mig utan. Helt fantastisk och med bra magneter som verkligen håller fast beskrivningen. Jag blev så nöjd så jag beställde en till för att ge min svärdotter i julklapp.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn