Clover

Stoppnålar med böjd spets - 3 st

Riktigt bra stoppnålar från Clover som är super effektiva att fästa med. Nålarna är böjda i spetsen så du lätt och obesvärat kan få nålen genom maskorna. 

Paketet innehåller tre nålar och ett litet orange rör till förvaring av nålarna, så du är säker på att de inte kommer bort.

 

Malin

Superbra och rejäla nålar. Den böjda toppen gör det väldigt lätt att komma åt även om det är lite trångt typ när man virkar amigurumi. Förvaringsröret är även det rejält och får plats med många fler nålar än de som följer med.


Dasha

Perfekta att sy amigurumi med👍Toppen med böjning mycket lättare än vanliga raka. Rekommenderade även till min syster som virkar olika gossedjur 😊 bra med behållare så man hittar de lätt🙏


Anna

Har ni testat desss? INTE?😱
De är de bästa nålar som finns. Böjen gör det oerhört lätt . Man sticker sig inte och det är en fröjd att sy ihop sina plagg( som brukar vara super trist)


Åsa Ström

Dessa är bra när man skall sy ihop tex amigurumi eller andra djur och prodjekt. Man håller ordning på dom eftersom de ligger i en praktisk behållare.


Eva Simonsson

Mycket bra nålar med ett fint rör att förvara dem i. De är lätta att sy ihop stickade projekt med. Jag rekommenderar varm dessa nålar.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn