Stickmått (2-10 mm)

Detta stickmått är ett effektivt redskap till dig, som ska mäta storleken på dina stickor. Den kan mäta stickor från  2 -10 mm.
Stickmåttet är rektangulärt och har längs den ena sidan en linjal på 14 cm, som kan användas när du ska mäta maskor eller varv.

Linda Strandberg

Fantastiskt bra produkt. Många av mina stumpstickor är inte märkta med storlek, och då man har .0, .25, .50 och .075 av en del storkekar är det bra att kulla få rätt storlek på stickorna, och även att alla är samma storlek ( japp, blandar ihop den emellanåt då man har mer än 1 project på gång)


Anette Storm

Jag tycker att det var jättebra med ett sådant här stickmått, för jag har så många stickor, som jag inte vet vad det är för storlek på. så det här var ett bra köpTack


Maria Holm

Ett bra redskap att mäta stickorna som är väl använda så jag inte ser vilken storlek det är, då kan jag bara ta denna och mäta så får jag rätt storlek på stickorna.


Solveig Österman

Har flera stickmått, då de har en tendens att försvinna i någon garnpåse. Med andra ord, man kan inte ha för många. Detta mått har ett trevligt format.


Emma

Jättebra, framförallt till strumpstickor som aldrig har kvar sin märkning, eller då man handlar stickor på secondhand.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn