Kakej by Planetwize

Organiser

Välj färg:

Använd denna lilla organiser som en liten väska i väskan och förvara dina viktiga tillbehör i den, så som maskmarkörer, stickmått, sax, ullnål, måttband etc.

Du kan också välja att fylla den med dina icke-garnrelaterade tillbehör, såsom nycklar, tuggummi och hörlurar, när du är på språng med din garnprojektväska och behöver hålla isär saker och ting. Oavsett vad kommer dina grejer alltid att vara skyddade och nära till hands.

Organisern ingår i Kakejs fina, nya serie av väskor och förvaring, och finns i två fina varianter – en rosa och en ljusblå. Båda är fodrade med Liberty-tyg i ett fint blommönster, som pricken över i:et för dessa fina kvalitetsväskor.

Om Kakej - by Planetwize: Kakej täcker en rad högkvalitetsprodukter i en tidlös design. De är för hållbarhet hela vägen och när du som kund köper produkter från Kakej gör du automatiskt något bra för miljön. Fint va! De använder endast GOTS-certifierade material i sin produktion, så du kan vara säker på att materialen är ekologiska, att arbetet har utförts under ordentliga arbetsförhållanden och att inga giftiga tillsatsämnen har använts.

Mått: 16 x 11 x 2 cm
Material: 100% bomull GOTS
Tvättråd: Tål rengöring

Designad i Danmark och tillverkad i Indien.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn