KnitPro

Symfonie set med utbytbara ändstickor Deluxe

3,5 - 8 mm

Gratis frakt
Spara 1.079 kr. 1.079 kr.

Leverans 3-7 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Härligt KnitPro Symfonie set med utbytbara ändstickor med 8 par ändstickor i de mest populära storlekar från 3.5-8 mm. 

Stickorna är av björk och är otroligt behagliga att hålla i. Ändstickorna är därutöver blankpolerade så maskorna glider obesvärat och är ett sant nöje att arbeta med.

Stickorna är utvecklat “av stickare för stickare” och är ett av de ledande märken som används av stickare i hela världen. Stickorna är lätta att använda, komfortabla och vackra att se på. De är av björk och är laminerade och betsade helt speciellt så de får den vackra ytan.

Allt som allt får du ett exklusivt set med utbytbara ändstickor, spetsiga spetsar, handy tillbehör, mjuka övergångar och flexibla kablar.

Setet levereras i ett vackert, jacquardvävt etui så du alltid har koll på dina rundstickor. Det finns hållare till alla 8 par rundstickor, samt plats för förvaring av kablar och tillbehör.

Setet innehåller:
8 par utbytbara ändstickor
Storlekar: 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm
4 kablar (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 kabelhättor
4 kabelnyckel
1 set kabelövergångar
1 stickmått

 

Lisabeth

Fantastiska att använda! De är lena med en varm, skön känsla i handen. Garnet glider lätt över skarven till kabeln. Setet kommer med tillräckligt med delar för att man klarar hålla igång ett par projekt åt gången utan att behöva komplettera med extra delar. Jag ångrar inte att jag investerade i lite dyrare stickor. Jag köpte t om till setet med de större storlekarna efter ett tag.


Bodil

Supernöjd! Sköna stickor som även är vackra att se på. Väskan att förvara dem i är ett plus om man som jag är ute och reser med husvagn en hel del. Då är chansen stor att man har med sig "rätt" stickor om man hittar ett vacker garn man inte kan vara utan under resans gång. :)


Ingalill

Jättehärliga att sticka med. Praktiskt att kunna ha flera arbeten med samma stick storlek igång samtidigt (på olika platser) och bara ta med stickorna när man åker emellan för att fortsätta med stickningen .... har just nu 2 koftor på gång och det funkar utmärkt.


Ulla

Härliga stickor, mjuka och praktiska. Dyrt men samtidigt så behöver man aldrig leta storlek och rätt kabellängd igen. Klart värt det. Toppen med måttet - hjälpt mig städa upp äldre stickor utan märkning.


maggan

Så nöjd med dessa trästickor,Det bästa av att köpa set är att man alltid har stickor hemma i rätt storlek.Visserligen mycket pengar på en gång,men det är det värt


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn