Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Hobbii

Stickmått

2-10 mm

Spara 32%
Spara 6 kr 13 kr 19 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

  • Tillverkare::
    Hobbii
  • Längd:
    14 cm
Detta stickmått är ett effektivt redskap till dig, som ska mäta storleken på dina stickor. Den kan mäta stickor från  2 -10 mm.
Stickmåttet är rektangulärt och har längs den ena sidan en linjal på 14 cm, som kan användas när du ska mäta maskor eller varv.

Linda Strandberg

Fantastiskt bra produkt. Många av mina stumpstickor är inte märkta med storlek, och då man har .0, .25, .50 och .075 av en del storkekar är det bra att kulla få rätt storlek på stickorna, och även att alla är samma storlek ( japp, blandar ihop den emellanåt då man har mer än 1 project på gång)


Emma

Väldigt praktisk produkt för att kunna hålla koll på måtten på stickor utan märkning eller där den slitits bort. Gjord i stadig plast. Extra trevligt med linjal på sidan för att mäta maskfasthet.


Emmie

Toppen när storleken skavs bort från stickorna som det lätt blir. Även testat med stickor där numreringen var kvar och stoleken stämde bra. Även bra för att mäta masktätheten.


Anette Storm

Jag tycker att det var jättebra med ett sådant här stickmått, för jag har så många stickor, som jag inte vet vad det är för storlek på. så det här var ett bra köpTack


Josefine

När jag började sticka fick jag min mormors gamla stickor och flera av dem sakna märkning av storlek så det här stickmåttet kommer verkligen att komma till nytta här hemma


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn