KnitPro

Trendz Set med Utbytbara Ändstickor - Deluxe

KnitPro Trendz set med utbytbara ändstickor är ett set med 8 olika ändstickor från Trendz-serien i de mest använda storlekarna: 3,5-8 mm.

Ändstickorna är av akryl, ett material som är otroligt lätt att arbeta med. Stickorna blir gradvist spetsigare, vilket gör att de kan användas till alla sorters garn. Dessutom är de sköna att hålla i handen och ger god kontroll, också när det arbetas med garner som kan vara hala på andra stickor. Därför är de helt ideella till nybörjare.

Setet levereras i ett praktiskt rosa vinyletui med blixtlås och genomskinlig framsida, där det finns plats för både stickor, kablar och tillbehör.

Alla storlekar i Trendz utbytbara ändstickor matchar Symfonie och Nova Metal-serierna och ändstickor kan därför kombineras med kablar och annat tillbehör från de två serier.

Setet innehåller:
8 par utbytbara ändstickor
Storlekar: 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0 och 8.0 mm
4 kablar (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 kabelhättor
4 kabelnyckel
Vinyletui till förvaring av ändstickorna

 

My LF

Jag är väldigt nöjd med mina stickor. Tycker att det är ett bra koncept. Det är ett prisvärt set för mig som är virkare och hellre lägger pengarna på virknålar. Det känns bra att ha detta set hemma och jag har använt det ett gäng gånger. Det enda minuset är att den tryckta storleken på stickorna nöts bort efter några användningar. Har sparat och gjort fusklapp som jag har i den smidiga förvaringsväskan ändå.


Christine

Svåra att sticka med ,garnet fastnar på stickorna


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn