Stickor med ljus

Nu finns det inte längre några hinder för att sticka på kvällen. Stickor med ljus är super populära och det av en bra anledning. Det är nämligen inte alltid lätt att sticka där det är dålig belysning – till exempel i bilen, i sängen eller i soffan på kvällen. Kanske stickar du med mörkt garn vilket ibland kan vara svårt utan bra belysning. Det är alltså helt avgörande för ditt stickprojekt och det färdiga resultat att du har bra belysning, men ofta befinner man sig på platser där det helt enkelt inte är möjligt. Men med ljus i stickorna är problemet fixat och det är just därför de är så fantastiska.

Stickar med ljus får sin ström från batterier som såklart kan bytas ut om det behövs. Den lilla lampan i ändan av stickorna lyser varken för mycket eller för lite, vilket gör det möjligt att sticka sent på kvällen utan att tända ytterligare lampor och därmed kanske störa andra. Den lilla lampan lyser upp stickorna vilket gör det lättare att fånga upp maskorna och därmed se ditt arbete. Stickorna har ett ergonomiskt handtag som ligger bra i handen och känns behagligt att arbeta med.  

Kvaliteten på dessa stickor är helt i topp och du kommer uppleva att batterilevetiden är lång, så du inte ska bekymra dig om att köpa extra batterier. Om detta dock skulle vara nödvändigt har du möjlighet att köpa extra batterier här, men kom ihåg att stickorna redan innehåller batterier när du köper den. Det är möjligt att köpa de populära stickorna styckvis eller som ett set där alla storlekar från 4,5 - 10,0 ingår.

SPARA 64%
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn