SPARA 10%

KnitPro

Nova Metall set med strumpstickor - 15 cm 2-4mm

Du sparar 50 kr

489 kr  Från 439 kr

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Ett set speciellt designat till små projekt: perfekt till den som stickar raggsockar och föredrar en lite längre sticka.

Strumpstickor av ihåliga mässingsrör, som med sin polerade yta är ett nöja att sticka med. Spetsen blir gradvist spetsigare vilket gör stickorna ideella för de flesta stickningsprojekt - inklusive spets! Den släta, polerade ytan låter maskorna glida lätt och obesvärat över stickorna.

Den lätta starka mässingen finns det flera fördelar med. Den lätta viken gör stickorna komfortabla att arbeta med och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från mässing är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet.

En strömlinjeformad framställningsprocess gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

Setet består av 5 set strumpstickor från Nova Metall serien i storlekarna 2-4 mm, alla 15 cm långa. Setet kommer i ett smart etui, så det är lätt att ta med sig.

 

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn