Prym

Ergonomiskt set med Strumpstickor

Prym har satt ihop detta helt igenom kvalitativa set med strumpstickor, som är perfekt till dig som uppskattar god komfort när du stickar strumpor. De ergonomiska strumpstickorna är lätta, flexibla, lätt böjliga, och så är de gjorda av ett syntetiskt material av hög kvalité. De har dessutom droppformade spetsar som glider enkelt genom garnet, men samtidigt ser till att garnet inte glider av spetsarna lika enkelt. Det gör att stickorna är riktigt bra till nybörjare. Strumpstickornas unika trekantiga form på skaftet hjälper maskorna att glida obesvärat längs stickan utan att du behöver knuffa på dem.

Med dessa stickor slipper du dessutom de välkända klickljuden som är typiska när du sitter och stickar. Pryms ergonomiska strumpstickor är nämligen härligt ljudlösa! 

I detta exklusiva set får du fyra set med strumpstickor i storlekarna 2,5 mm, 3,0 mm, 3,5 mm och 4,0 mm, som alla har tilldelats var sin färg för att du enkelt ska kunna se skillnad. Storleken står givetvis också skriven på varje sticka, och den färgkoordinerade designen går, som pricken över i, igen på emballaget.

Summa summarum har du här den perfekta gåvan till någon som uppskattar både kvalité och design. 

Stickornas storlek: 2,5 mm - 3,0 mm - 3,5 mm - 4,0 mm
Material: Plast
Färge: Alabaster vit
Antal stickor i varje storlek: 5 st.
Längd på Stickorna: 20 cm


Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn