KnitPro

Basix Aluminium rundstickor

Du sparar 5 kr

Från 26 kr  Från 21 kr

Välj Längd / Storlek

Rundstickor i högkvalitetsaluminium från KnitPros Basix Aluminium-serie.

Kabelkopplingarna är släta, så maskorna glider obesvärade över stickorna utan att fastna i övergången mellan kabel och sticka. Dessutom är kablarna flexibla och hållbara, så de lätt kan vikas ihop utan att det uppstår ”knäck”.

Stickorna kombinerar de två bästa egenskaper från aluminium, nämligen styrkan och lättheten. Det starka materialet ger en hållbar och slitstarkt produkt. Den lätta vikten säkerställer att stickorna är behagliga att arbeta med och att du vill kunna sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Rundstickorna fås i hela fem olika längder och i storlekar från 2-6 mm.

Längd på stickorna (utan kabel): 14 cm

 

Jennifer

Visst att garnet glider bra över stickorna, men det blir ändå inte glidigt så att det glider av när jag sticker eller när jag vilar arbetet. Jag måste fortfarande styra garnet själv, och det är riktigt tacksamt! Jag var livrädd för rundstickor innan jag bestämde mig för att våga mig på det, och nu använder jag inget annat än dessa.


Eva Simonsson

Jag är väldigt nöjd med stickorna. Garnet glider fint och lätt. Jag brukar använda jumperstickor ( alltså 2) eftersom jag stickar så väldigt hårt så det är svårt att få garnet ur stickorna. Med dessa rundstickor går det så lätt. Rekommenderas!


Ann Gillberg

Så mycket bättre att jobba med dessa rundstickor än med de gamla från förr. Lätta och bra glid. Köpte dessa då jag först provat med att köpa vanliga stickor i aluminium vilka jag är supernöjd med.Rekommenderar starkt.


Emelie

Perfekta rundstickor om man vill ha något bra för mindre peng. Om man föredrar stickor som inte är så glatta är dessa perfekta, då de påminner om trästickor i hur maskorna inte glider lika lätt.


Birgit

Gillar dessa, ligger bra i handen. Stickar sockar på de tunnare, blir fina resultat och garnet trillar inte av stickorna. Vajern håller sig ganska rullad om den inte värms och formas.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn