SPARA 20%

KnitPro

Nova Cubics Rundstickor

Du sparar 14 kr

Från 69 kr  Från 55 kr

Välj Längd / Storlek

Fyrkantiga stickor som dessa Nova Cubics rundstickor är ideella för alla som stickar, då de är lätta att hålla i och ger mindre trötthet i händer och fingrar. Av samma anledning är de också att rekommendera om man har ”problem” händer.

Med Nova Cubics serien får du det bästa från båda världar: styrkan och den släta ytan från mässingen, samt den fyrkantiga formen som gör stickorna härligt lätta att hålla i.

Rundstickorna fås i hela fem olika längder: 40, 60, 80, 100 och 120 cm, och i storlekar från 2,5-8 mm, så du borde utan problem kunna få just den rundstickan du behöver.

 

Lena

Använder rundstickor till all typ av stickning, alltså även när jag stickar fram och tillbaks. Mycket smidigare än vanliga raka stickor, speciellt när man sitter och stickar t ex på ett tåg och inte vill peta på medpassagerarna. Cubic har blivit mina favoriter och kommer att hålla mig till det hädanefter.


Anna-Lena Pettersson

Köpte två rundstickor och har provat det ena och jag är helt såld :) super härliga att sticka med och lätta i handen och garnet glider lätt. Jag får lätt ont i fingrar och händer när jag stickar men det blev mycket bättre med dessa kunde sticka mycket längre än innan. Kommer definitivt köpa fler.


Pirjo Olsson

Bra rundstickor, i början lite ovant med fyrkantiga stickor men med tiden blev dom superbra att sticka med. Garnet glider lätt igenom och resultatet blir bra. Har stickat många mössor. Rekommenderas verkligen!!


Ulla Hempel

Så jättenöjd med dessa fyrkantiga stickor. Även märkt att jag nästan aldrig har ngr tappade maskor längre sen jag började med dessa. Å värken i händerna har blivit mindre vid stickning.


eva

Jag är jättenöjd med dessa. Det finns alla storlekar och längder jag är i behov av.
Sedan är de så bra med tanke på handlederna som inte blir trötta och ömma.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn