KnitPro

Zing Rundstickor

74 kr  Från 74 kr

Välj Längd / Storlek

KnitPro Zing är underbara, ultra lätta och släta rundstickor som glider lätt och smidigt genom maskorna. Stickorna är lagom spetsiga och är otroligt hållbara.

Glöm allt om tråkig grå aluminium! KnitPro Zing är en serie i lättviktsmetall, 100% nickelfria, där varje storlek kännetecknas genom sin helt egen smarta färg med ett metalliskt utseende.
Malinee

Jag har inte stickat speciellt länge och dom enda rundstickor jag kan jämföra dessa med, är mina första rundstickor Basix Aluminium. Dessa känns lyxigare, lättare att arbeta med och garnet har inte fastnat en enda gång i övergången mellan sticka/kabel. Oavsett vilket sorts garn jag har använt, så är stickorna alltid svala och garnet glider lätt över stickorna utan att klibba fast. Jag har artrit/artros i bl.a händerna, men dessa stickor är så lätta och smidiga att det är en ren fröjd att sticka med dom! Det enda "negativa" jag kan komma på, är att kabeln (120 cm) är lite väl ihopsnurrad/stel och när man börjar med ett arbete (te.x 2 par toe-up sockor) så är det lite krångligt att hålla i stickningen utan att kabeln vrider alltihop. Det hjälpte inte att lägga kabeln i varmt vatten tyvärr, men jag hoppas att den rätar ut sig lite allt eftersom. Över lag, helt underbara stickor som jag rekommenderar varmt!


Gisela Rådström

Härlig att sticka med. Känns mjuk. ingen vass udd. Maskorna glider lätt på stickan och fastnar INTE där plasttråden går över till stickan! Helt underbar att sticka med. Kommer att byta ut alla rundstickor till denna vartefter! Finns även i strumpstickor. Jag har 2,5 och 3. Kommer även där att byta ut mina gamla stickor! PROVA, du kommer inte att ångra dig! Det är även olika färger på de olika storlekarna och det gör att det är lättare att hitta rätt storlek när man skall börja med ett nytt arbete!


Stella

Har testat en hel del olika stickor tidigare men bestämde mig för att testa de här och köpte en, 6mm/150cm - jag är helt såld! Tippen är helt lagom spetsig/trubbig, exempelvis så delar den inte drops paris men är fortfarande nog spetsig för att kunna ta sig in och sticka ihop maskor av nämnda garn. Stickorna blir varma och behagliga att hålla i när man stickar och jag upplever att de har en låg vikt.


Erica

De bästa stickorna som finns. =) Har man börjat köpa på sig dessa så vill man inte ha andra. Funkar till alla projekt o blir inte klibbiga i händerna heller. Nu ser de ut som en godispåse i min stickkorg ska köpa på mig alla utom 40cm och raka stickorna.


Emelie

Jättebra stickor med smidig övergång från kabel till sticka. Lagom spetsiga och garnet glider smidigt över stickan! Kabeln känns mjuk nog för att kunna sticka Magic loop, men har inte provat ännu. Det blir nästa projekt :)


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn